Nieuws

de leukste vacatures
Let op! Dit artikel is al 42 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nieuwe week, nieuwe kansen: check hier de leukste vacatures in Tilburg deze week

Nieuwe week, nieuwe kansen. Wilde jij je tijdens het paasweekend even goed oriënteren op een mogelijke nieuwe stap in je professionele loopbaan? Maar is het daar helaas niet van gekomen? Geen stress! We help you out. We zetten namelijk ook deze week weer een aantal leuke openstaande vacatures in de regio voor je op een rijtje. Lees snel verder. 

Uitgelichte vacatures

#1: Werken bij Meesterbakker van Iersel

Misschien kom je er geregeld om heerlijk brood en andere lekkernijen te halen, maar Meesterbakker van Iersel is ook als werkgever erg aantrekkelijk. Momenteel hebben ze een aantal openstaande vacatures. Wij zetten ze voor je op een rijtje.

#2: Werken bij Amarant

Wil jij graag iets betekenen voor andere mensen? Lijkt het jou gaaf om een waardevol beroep uit te oefenen en te werken in de gehandicaptenzorg? Misschien is werken bij Amarant dan iets voor jou! Ze hebben namelijk een aantal openstaande functies.

Hierover schreven we eerder deze week al een artikel. Ook als je geen zorgachtergrond of diploma hebt, is het handig om dit artikel te lezen. Je vindt er namelijk ook informatie over zij-instroombanen en de BBL-opleiding van Amarant.

#3: Werken bij MExT

MExT is hard op zoek om het team van collega’s binnen het callcenter verder uit te breiden. Ze zoeken daarvoor energieke collega’s die er plezier in hebben om outbound te bellen en de agenda’s van de vertegenwoordigers te vullen met voldoende en kwalitatief sterke afspraken. Je krijgt een goede sales- en product-opleiding, een basissalaris die je kunt ophogen tot meer dan €2000,- bruto per maand en de mogelijkheid tot een vast contract.

Meer leuke vacatures

We hebben de afgelopen week nog veel meer leuke vacatures toegevoegd aan onze online vacaturebank.

Meer vacatures

Zat hier niets voor jou tussen? Gelukkig staat onze vacaturebank nog vol met vacatures in allerlei andere sectoren. Meer dan 200 andere vacatures van Tilburgse werkgevers vind je hier! En als je op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste vacatures, abonneer je dan op de dagelijkse vacaturenieuwsbrief.

Gratis Vacaturenieuwsbrief

Ontvang elke dag (gratis) de nieuwste vacatures uit Tilburg per e-mail. Vul hier jouw e-mailadres in: