Nieuwe wijnbar in Tilburg: VINE Wine & Dine opent binnenkort aan het Piusplein

VINE Wine & Dine

Het pand wordt momenteel nog flink verbouwd, maar binnenkort is het dan eindelijk zover. VINE Wine & Dine – dé nieuwste wijnbar in Tilburg – opent namelijk aan het Piusplein op nummer 74. De bourgondische wijnbar opent op de plek waar vroeger Italiaans restaurant Da Paolo en later Yammie was gevestigd. Lees snel verder. 

Met de komst van VINE Wine & Dine krijgt het gezellige horecapleintje (wat Piushaven-noord wordt genoemd) een flinke impuls. De afgelopen jaren ging dit gedeelte van het Piusplein er namelijk flink op vooruit met de komst van onder andere Bruin Kafee, de Baret en De Vos en De Craen.

Het pand waarin de zaak opent, wordt momenteel nog flink gerenoveerd en verbouwd. Maar nog dit jaar kun je er genieten van heerlijke wijnen en gerechtjes.

Luxe wijnbar

Wat je kunt verwachten van VINE Wine & Dine? Een luxe wijnbar waar je in de watten wordt gelegd onder het genot van de lekkerste wijnen en bourgondische gerechtjes. Je geniet van de vele wijnen die worden geserveerd terwijl de keukenbrigade in de open keuken heerlijke bijpassende gerechtjes maakt.

VINE @ home

Door de verbouwing van het pand, duurt het nog even voordat de zaak haar deuren opent. Toch willen ze heel Tilburg alvast kennis laten maken met een aantal gerechten en wijnen. En dus lanceren ze VINE @ Home: een concept om je het vine-gevoel thuis alvast te laten ervaren. Een selectie van de kaart kun je namelijk thuis laten bezorgen of afhalen. Zo werken ze met een weekmenu. Je kunt iedere dag een ander gerecht bestellen voor €13,50. Ook hebben ze lunch- en borrelplanken voor thuis en kun je verschillende wijnen bestellen.

Benieuwd naar het menu voor thuis? Check dan snel de website en bestel direct. Ook is het mogelijk om de keukenbrigade van VINE thuis aan het werk te zetten. Dan leggen ze je in jouw huiskamer of keuken helemaal in de watten. Voor meer informatie hierover kun je mailen naar info@vine-tilburg.nl.

Meer informatie

Wil je meer weten over VINE en op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Volg ze dan vooral via Facebook en Instagram.