Nieuwe wijnbar met de naam ‘Ma Chérie’ opent aan de Piushaven

ma cherie

Nieuws vanuit de Piushaven! In het pand waar voorheen Capo del Pio was gevestigd, opent begin mei een nieuwe horecazaak. Namelijk Wijnbar Ma Chérie. Momenteel zijn ze druk bezig met verbouwen om de wijnbar gereed te maken voor de opening. Lees verder.

Eind 2022 ging Capo del Pio dicht. Maar heel lang heeft het pand dus niet leeggestaan. Hanne de Kok – sommelier en eigenaresse van de nieuwe wijnbar – liet haar oog op het pand vallen en besloot ervoor te gaan. Het pand wordt nu van traditionele Italiaanse trattoria omgetoverd tot knusse wijnbar. Op zaterdag 6 mei staat de grand opening op het programma en een dag later is de zaak open voor publiek.

Naast ontzettend veel kwalitatieve wijnen en champagnes, komen er ook een klein aantal gerechtjes op de kaart te staan en heeft Ma Chérie een uitgebreide borrelkaart. Bij de gloednieuwe wijnbar staan beleving en bourgondisch genieten centraal. Het personeel heeft dan ook een grote kennis van wijnen zodat ze je alles kunnen vertellen over de wijnen en hapjes die je er nuttigt. Ook als je niet van wijnen houdt, ben je van harte welkom. Er staan uiteraard ook lekkere biertjes op het menu. Qua interieur kun je veel groentinten verwachten en wordt het vooral een knusse wijnbar waar hoge zitjes met lage zitjes worden gecombineerd.

Meer informatie

Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom Ma Chérie? Volg ze dan op Facebook en Instagram. Hier delen ze regelmatig updates over de verbouwing, de nieuwe wijnbar en de opening. Uiteraard houden wij ook alle ontwikkelingen in de gaten.

De wijnbar is vanaf de opening zeven dagen per week vanaf 11:30 uur geopend.