Nieuwjaarsborrels en concerten in Tilburg

Tik.. Tok.. Tik.. Tok.. Heuj, gelukkig nieuwjaar! Plop! Slok, slok, slok. Kus, kus, kus. Pieuw.. Paf! Kablam! Boem! Zo klinkt het in Nederland rond de jaarwisseling. Fijn die oud & nieuw feestjes, maar er zijn er meer opties om het jaar goed in te luiden. Wij hebben hier voor jullie een overzicht gemaakt met borrels en activiteiten in Tilburg om 2015 feestelijk in te gaan. 

Donderdag 1 januari

 • Nieuwjaarsborrel bij Café De SlijterijTraditiegetrouw is er al veel gezelligheid op de Korte Heuvel. Vanaf 15:00 uur is iedereen welkom om elkaar gelukkig nieuwjaar te wensen en de goede voornemens te delen onder het genot van bubbelende drankjes en heerlijke muziek.
 • Nieuwjaarsborrel bij Stapperij De KorenbloemJaar na jaar is het een drukte van jewelste bij ‘De Stapperij’. Met een grote tent om het oppervlakte flink te vergroten, de enige echte DJ Coenio en heel veel gezellige mensen is het een groot feest. Degene die een kaartje hebben bemachtigd. Alvast veel plezier!
 • Happy Bal 2015 bij Café De WijnVanaf 16.00 uur ben je welkom het stadhuisstraatje. Met heel de dag gratis gehaktballen blijft jouw buikje ook lekker gevuld.
 • Nieuwjaarsborrel bij Café Bet KolenBet Kolen pakt volop uit met veel live muziek! Rudy Wit, Patrick Dano, Tygo Nedels en Gerbrand zingen je de avond door! De deuren zijn vanaf 16:00 uur geopend en de entree is gratis. Geniet van de borrel en proost samen op het nieuwe jaar.
 • Nieuwjaarsborrel bij Café PeanutsOp 1 januari zal Wesley Bronckhorst het nieuwe jaar gaan inluiden bij Café Peanuts. Dus wil jij je nieuwe jaar beginnen met een goed feestje. Dan weet je waar je moet zijn!

Zaterdag 3 januari

 • Nieuwjaarsconcert van Elvis PresleyGrote Elvis Tribute tijdens het Nieuwjaarsconcert van The Explosion Rockets in Theater ’t Plein in Udenhout. Dus trek je ‘Blue Suede Shoes’ aan ‘A Little Less Conversation’ en ga zonder ‘Suspicious Minds’ klinken op het Nieuwjaar.
 • Nieuwjaarsborrel bij BojanglesKom gezellig vanaf 20.00-20.30 naar onze swingende avond met live muziek van The Great Guys, die alle genres kunnen spelen. En geniet van een lekker borreltje, hapjes en een sprankelend welkomstdrankje om samen te proosten op een knallend 2015!
 • Nieuwjaarsconcert Wien Bliebt WienEen sprankelend programma met de beroemdste melodieën van de onbetwiste grootmeesters van de Weense opertte. Walsend het nieuwe jaar in met het ultieme wenen-gevoel!

Zondag 4 januari

 • Nieuwjaarsborrel bij Lokaal ZevenVier 4 januari samen met Lokaal Zeven het begin van 2015! Vanaf 15.00 uur ben je van harte welkom! Lokaal Zeven zorgt voor een welkomstdrankje, live muziek en lekkere hapjes!

Dinsdag 6 januari

 • Nieuwjaarsconcert Philharmonie Zuid NederlandDe philharmonie zuidnederland is het aangewezen orkest om in Brabant en Limburg het nieuwe jaar in te luiden. Een spetterend concert vol symfonisch vuurwerk geeft moed om goede voornemens gestand te doen en uw medebezoekers in een heerlijk informele sfeer te ontmoeten.

Maandag 12 januari

 • Nieuwjaarsborrel bij Café HoegaardenIn samenwerking met muziekgroep Lasminka geeft Café Hoegaarden een gezellige nieuwjaarsborrel. Kom ook gezellig onder het genot van een speciaalbiertje proosten op het nieuwe jaar!