Nieuwjaarskoeken van de Winkellinten Korvel en Besterd

We geven elkaar cadeaus tijdens de Kerstdagen, kerstpakketten gaan voor de Kerst mee naar huis, maar wist je dat Tilburg ook een lange traditie heeft van nieuwjaarskoeken? De textielondernemers gaven ze hun werknemers mee als gelukswens voor het nieuwe jaar. De geboren en getogen Tilburger denkt nu: ‘natuurlijk ken ik die!!’ Maar onze stad telt ook een groot aantal inwoners afkomstig uit andere provincies en andere landen.

Zelf (lintenreporter Besterd) hoorde ik er pas iets over na al 18 jaar in Tilburg te wonen. En ik blijk echt iets gemist te hebben, tjonge, wat een lekkernij. Onder andere verkrijgbaar bij bakker Van Lieshout aan het Winkellint Besterd. Je kunt er iets over lezen op de facebookpagina van de Tilburgse Winkellinten. Daar vind je ook een sfeerimpressie van Winter in Zuid en leuke berichtjes van en over de ondernemers op Korvel en Besterd. Like ons en deel onze berichten, daar zijn we blij mee! Hoe meer mensen weten hoe fijn het winkelen is op de Tilburgse Winkellinten, hoe beter.

Deze straten bieden tal van voordelen: het eerste kwartier parkeren is gratis, de ondernemers nemen graag de tijd voor je, het aanbod van winkels is zeer gevarieerd en er is genoeg horeca om na het shoppen even bij te komen.

Tot ziens dus op de Tilburgse Winkellinten Korvel en Besterd!