Nieuwjaarsreceptie Inloophuis Midden Brabant

Maatschappelijk betrokken het nieuwe jaar in?!

Op donderdag 24 januari 2013 wordt voor de eerste keer de nieuwjaarsreceptie voor het Inloophuis Midden Brabant gehouden. In de start van het nieuwe jaar, willen we samen proosten. Proosten op onszelf, de stichting en de mensen voor wie deze stichting zo belangrijk is. Het programma voor de nieuwjaarsreceptie begint om 19.00 uur en zal rond 23.00 uur weer afgelopen zijn. Voor deze avond zijn slechts 250 tickets beschikbaar van €50,- per stuk. Dus wees er snel bij, want op=op!

De nieuwjaarsreceptie wordt georganiseerd ten behoeve van het Inloophuis Midden Brabant. Inloophuis Midden Brabant is een vertrouwde ontmoetingsplek voor iedereen die kanker heeft (gehad), maar ook voor mensen die in hun nabije omgeving met kanker te maken hebben of hadden. Het inloophuis wordt niet door de overheid gesteund, en daarom zijn sponsoren hard nodig.

De nieuwjaarsreceptie vindt plaats in de Philharmonie in Tilburg. Tijdens deze avond komen de volgende onderdelen aan bod:
– Culinaire verrassingen: Gedurende de avond worden diverse hapjes uitgeserveerd die speciaal voor u worden bereidt door de beste koks van de Philharmonie. Laat uw smaakpapillen een nieuwe sensatie beleven!
– Veiling: Tijdens de avond zullen er unieke items geveild worden. Zo kunt u onder andere bieden op een uniek schilderij, gemaakt op de avond zelf, een duikworkshop,  een kitebuggy clinic en vele andere producten. De opbrengsten van de veiling zullen geheel ten goede komen aan het Inloophuis Midden Brabant.
– Muziek: Een jazzcombo afkomstig van het conservatorium zal de avond voorzien van aangename achtergrond muziek.  De avond zal geheel in stijl worden afgesloten door een spetterend optreden van een coverband.
– Sprekers: Ras Tilburger Ferry van de Zaande verzorgd deze avond een korte Nieuwjaarsconference die u niet mag missen! De avond zelf zal Nol Havens u presentator zijn. Daarnaast zullen ook enkele deelnemers van het Inloophuis en ambassadeurs een woordje doen. Zo heeft het Inloophuis al eerder kunnen verwelkomen: Peter Noordanus, Hans Janssen, Bas van Tilburg, Jean Pierre van der Meijs, Jan Anne Roukema en Karin Bruers.

Een unieke avond, voor Brabanders door Brabanders. Proost met ons mee op het nieuwe jaar en steun het Inloophuis Midden Brabant.

Houd 24 januari vrij in je agenda en bestel snel je ticket(s) door te mailen naar: nieuwjaarsreceptie@inloophuismiddenbrabant.nl

Om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen van de nieuwjaarsreceptie kun je ons volgen op www.inloophuismiddenbrabant.nl of via onze facebookpagina www.facebook.com/inloophuismiddenbrabant