Nieuwkomer in BANK15: Mexican/Asian fusion eettentje Point Blank geopend

Point Blank

Soms lopen de zaken even allemaal wat anders dan verwacht. Zo ook voor de 25-jarige Pepijn. In maart kreeg hij officieel te horen dat hij zijn eerste horecazaak, Point Blank, mocht gaan openen in BANK15. Niet veel later kwam het bericht dat alle horeca de deuren moesten sluiten. En dus begon zijn ondernemersavontuur net iets anders dan verwacht: sinds kort bezorgt hij zijn gerechten bij Tilburgers thuis.

Point Blank is een mix tussen de Aziatische en Mexicaanse keuken. Oftewel: Mexican/Asian fusion. Denk hierbij aan een burrito met nasi goreng en gon bao kip of blauwe mais taco’s met gestoofde jackfruit ketjap. Neem alvast een kijkje op de Instagrampagina voor meer gerechten.

Mexican/Asian fusion

Eigenaar Pepijn heeft al lange tijd de droom om een eigen horecazaak te beginnen. “Ik wilde al lang iets opstarten, maar de hoeveelheid geld die je dan moet investeren, was wel echt een ding.” Toen hij dan ook te horen kreeg dat hij terecht kon bij BANK15, was hij onwijs enthousiast. “Het is als starter heel voordelig en daarbij is het gevoel van community bij BANK15 heel tof.”

Pepijn, die overigens alle gerechten zelf maakt, is altijd groot fan geweest van de Aziatische keuken. En dan met name Indonesische gerechten. “Het was in eerste instantie mijn plan om daar iets mee te doen. Maar terwijl ik op Bali was, kwam ik ineens met het idee om Aziatische gerechten te combineren met Mexicaanse tortilla’s en taco’s. De Mexican/Asian fusion keuken komt ook nog niet veel voor.”

Kaart wordt verdubbeld

Op dit moment is de kaart van Point Blank nog klein (maar fijn). Met twee vlees en een vega optie voor de burrito’s en taco’s en daarnaast twee verschillende springrolls. “Maar de kaart wordt binnenkort verdubbeld. Zo komen er bijvoorbeeld meer vega en zelfs een vegan optie bij.”

Hoe de komende maanden van Point Blank eruit komen te zien, is wegens de huidige situatie nog onduidelijk. “We hopen natuurlijk op goed nieuws van de overheid in mei, zodat we ook gasten kunnen gaan ontvangen. Maar tot die tijd helpen mijn vrienden mij met het bezorgen van alle maaltijden in Tilburg.”

Benieuwd geworden? Het bestellen van gerechten kan via deze link.