Nieuwkomer in binnenstad: Sneakercleaners opent pop-up store

sneakercleaners

Maak jij graag de blits met je favoriete sneakers? Maar ben je bang dat je ze na festivals en feesten rechtstreeks de prullenbak in kunt gooien? No worries, die stress is voorbij. Sneakercleaners opent namelijk een pop-up store in de Heuvelpoort.

De pop-up store is tot en met zondag 29 juli dagelijks geopend van 10:00 – 21:00 uur. Dat betekent dat je jezelf niet druk hoeft te maken als je tijdens de Tilburgse kermis een biertje, gesmolten chocolade of toef mayo op je sneakers laat vallen. Je geeft even ze af bij Sneakercleaners en je krijgt ze terug als nieuw.

Sneakercleaners

Sneakercleaners bestaat inmiddels al ruim een jaar. Je kunt ze vinden op festivals, maar ze komen als het moet ook bij je aan de deur om je vieze schoenen op te halen en later brandschoon terug te brengen.

Fijne resultaten

De resultaten van de grondige schoonmaakbeurten zijn verbluffend. Totaal afgetrapte schoenen worden in mum van tijd opgefrist en zien er na de behandeling uit alsof je ze net hebt gekocht bij de lokale sneakerboer. Zo’n opfrisbeurt voor je sneakers is er al vanaf €10,- per paar. De behandeling is uit de breiden met verschillende service opties. Bijvoorbeeld het verwijderen van kauwgom, anti geur behandelingen en het schoonmaken van je veters.

Meer info

Ben jij benieuwd naar meer info over Sneakerscleaners en de resultaten van eerder behandelde sneakers? Check dan vooral eventjes de website. De pop-up store is overigens zowel via de receptie van Mercure als via de Heuvelring te bereiken. Je kunt ze vinden naast shoarmazaak Tropical.