Nieuwste comedy talenten in het MIDI Theater

TILBURG –  Op 26 november staan de finalisten van de Comedy Award 2009 in het MIDI Theater om zichzelf aan het Tilburgs publiek voor te stellen. De Comedy Award is dé comedy prijs van de Lage Landen.

De Comedy Award is dé stand-up comedy prijs van Nederland en België. Voor het zevende achtereenvolgende jaar werd gezocht naar het grootste nieuwe stand-up comedytalent. Tijdens de finale, die het afgelopen weekend plaats heeft gevonden, ging zowel de jury- als de publieksprijs naar Marlon Kicken. Samen met de andere finalisten gaat hij op tournee langs diverse Nederlandse en Vlaamse theaters tijdens de Comedy Award Finalistentour.

De afgelopen jaren heeft de Comedy Award talenten als Samba Schutte, Lambert-Jan Koops, Chris van der Ende, Michael van Peel, Patrick Meijer en Martijn Koning voortgebracht. Allen hebben ze hun plek weten te vinden bij gerenommeerde comedygezelschappen als Comedy Explosion en Comedy Train.
De Comedy Award is de ideale opstap voor nieuw comedytalent gebleken.

De show begint om 20.30 uur en vindt zoals vermeld plaats in het onlangs geopende MIDI Theater. Voor meer informatie en voor kaartverkoop, kunt u terecht op www.miditheater.nl. Het MIDI café is vanaf 18.00uur geopend voor het nuttigen van een staphap.