No Glitter, No Glamour: een gratis show voor alle Tilburgers

No Glitter No Glamour

Het zou een groot feest worden, de première van theatertour van Roy Donders op 17 oktober. Toen deze artiest kenbaar maakte zijn tour terug te trekken, greep een aantal andere Tilburgse artiesten deze gelegenheid aan om een eigen initiatief te starten. Samen met Theaters Tilburg zetten ze nu een programma op poten dat gratis toegankelijk is voor iedereen – vooral voor Tilburgers voor wie het leven niet altijd ‘glitter & glamour’ is.

No Glitter, No Glamour dus – maar op zaterdag 17 oktober maken we er alsnog een feest van. Alle bezoekers worden getrakteerd op een avondvullend programma met Tilburgse cabaretiers als Karin Bruers, Frank van Pamelen en Steven Brunswijk, alias de BraboNeger. Met de ijzersterke Lowlands-band Projekt Rakija. Én met bekende Nederlandse zangers waarvan de namen nog even geheim blijven…

En het mooie is: iedereen is welkom! Rob van Steen, directeur van Theaters Tilburg, vertelt: “jong, oud, arm, rijk, groot, klein: we nodigen iedereen van harte uit in ons huis. Het is mooi om te zien hoe enthousiast deze artiesten dit initiatief oppakken en daarbij gesteund worden door onder andere ContourDeTwern, de gemeente en het bedrijfsleven.

Toegang gratis, wel reserveren

Daardoor kunnen we de hele avond, met drankje en show, gratis aanbieden aan de bewoners van onze stad.” De toegang is dus gratis, maar reserveren is noodzakelijk. Via de wijkcentra wordt mogelijk vervoer naar en van de schouwburg georganiseerd. Neem hiervoor contact op met uw wijkcentrum.

Reserveringsinformatie

No Glitter, No Glamour? vindt plaats op zaterdag 17 oktober om 20:15 uur. Geïnteresseerden kunnen vanaf vrijdag 9 oktober 10:00 uur reserveren. Meer informatie & reserveren via www.theaterstilburg.nl, telefonisch via 013 543 22 20 en aan de balie van Theaters Tilburg (Schouwburgring, Tilburg).

Deze show is mogelijk dankzij de inzet van vele Tilburgse artiesten en in samenwerking met ContourDeTwern, Stichting Broodnodig, Voedselbank Tilburg, Tilburg Citymarketing, Stichting Jacques de Leeuw, Audax en Gemeente Tilburg.