Nog 3 weken tot TilburgSpint!

Het aftellen is begonnen! Nog maar 3 weken en dan is het alweer zo ver: TilburgSpint 2012!

Tot nu toe zijn er ruim 200 fietsen verkocht, wat betekent dat er nog steeds 200 fietsen beschikbaar zijn! Als je je nog niet hebt ingeschreven, doe dat dan snel op www.tilburgspint.nl. Spoor ook je vrienden, familie of kennissen aan om mee te doen op 7 oktober, want we hebben nog veel fietsen vrij!

Het dak van de Koepelhal zal er af gaan, want dit jaar zullen onder meer DJ Miss Nine, Le Boeuf, Timmietex en natuurlijk de vaste DJ DIRIQ aanwezig zijn! Er is net als voorgaande jaren een gevarieerd aanbod entertainment aanwezig, zodat ook het publiek iets leuks heeft om naar te kijken.

Nieuw dit jaar is de loterij voor de spinners.  Na afloop van de marathon ontvangt elke spinner een bordje pasta om de energievoorraad aan te vullen.

Van 19.00 uur tot 19.30 uur is er een loterij met schitterende prijzen. Zo verloot TilburgSpint onder meer een golfclinic, kaarten voor de opnames van Paul!, tijdschriftabonnement op Santé of Aktueel, 3 maanden gratis sporten bij Health City, kadobonnen van Intermezzo, CD-pakketten van Miss Nine, kappersbeurten, prijzenpakket van Mundial en nog VEEL meer.

Elke spinner doet automatisch mee met de loterij aan de hand van het fietsnummer en deze ontvangt het lot bij binnenkomst. Daarnaast zijn er extra loten te koop voor spinners en bezoekers à €2,- per lot. Het geld van de loten komt natuurlijk ten goede aan het bedrag dat aan het Verbeeten Fonds wordt geschonken!

Na de loterij wordt de dag afgesloten met het bekendmaken van het opgehaalde bedrag voor het Verbeeten Fonds. Om 19.30 uur zal iemand van het Verbeeten Fonds aanwezig zijn om de cheque in ontvangst te nemen.

Helaas merkt de organisatie dat het dit jaar lastiger is om sponsoren te werven voor TilburgSpint. Zoals je misschien al gemerkt hebt, heeft de organisatie daar maatregelen door moeten nemen, door onder andere een inkoopprijs te moeten vragen voor het spinning T-shirt voor de tweede fietser. Fiets je alleen, krijg je het T-shirt van TilburgSpint. Fiets je met een tweede spinner, dan is er de mogelijkheid om voor hem/haar een T-shirt te bestellen à € 15,-. Dit wordt automatisch gevraagd als je een fiets bestelt in onze webshop.

En…. Houd de Facebookpagina (www.facebook.com/TilburgSpint.nl) in de gaten deze week, er komt een hele leuke actie aan!

Bestel snel op www.tilburgspint.nl!