Nog één nachtje slapen: Tilburg is er bijna klaar voor [foto’s]

opbouw

Tilburg is er nu echt bijna klaar voor. Werklui uit allerlei landen zijn momenteel extreem hard aan het werk om alles op tijd af te krijgen. Vrijdagmiddag om 15:00 uur gaan de attracties open en de officiële opening vindt om 18:00 uur plaats. Wij maakten op de laatste dag van de opbouw weer een rondje door het centrum.

Dinner in the Sky gearriveerd

dinner dinner-2

Nieuw dit jaar op de kermis: dineren en muziek luisteren met een schitterend uitzicht over de hele stad en haar wijde omtrek. Dinner in the Sky is inmiddels gearriveerd aan de Burgemeester Brokxlaan.

Achtbanen en Tirolerdorp op NS-plein

nsplein nsplein-2

Het NS-plein ziet er verrassend gezellig uit met een Tirolerdorp met lange tafels en banken,warme sfeerverlichting en verschillende eet- en drinkgelegenheden.

Grote attracties op de Besterd

besterd

Gisteren was er qua attracties nog weinig te doen op de Besterd. Nu, zo’n 24 uur later, komen de grote attracties als paddenstoelen uit de grond.

Geen Tilburgse kermis zonder een Hooggaatie

hooggaatie hooggaatie-2

De bovenste Hooggaatie staat op de Spoorlaan, onderste Hooggaatie kun je op de nostalgische kermis op het Koningsplein vinden.

Hoogste attractie op de Heuvel

heuvel

De hoogste attractie staat ook dit jaar weer op de Heuvel. Dit keer geen vrije val maar een hoge toren waar je kunt genieten van een panoramaview over de heel stad.

Kermis FM plein wordt klaargestoomd

kermisfm-2 kermis-fm-plein

De studio van Kermis FM staat klaar. Het plein, waarop je de hele week kunt genieten van spetterende optredens, wordt nog opgebouwd.
[wpbrzone id=22]

Alles over Kermis Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, alle attracties, de mooiste foto’s en alle praktische info over de Tilburgse Kermis: