Nog enkele sociale huurappartementen in de Havenmeester (Piushaven)

Aan de Piushaven verrijst De Havenmeester, met in totaal 209 appartementen. De 12 sociale huurappartementen van gebouw de Matroos staan van 18 december (19.00 uur) tot 2 januari (08.00 uur) voor verhuur op www.woninginzicht.nl. Er worden 9 appartementen via het aanbodmodel verdeeld en 3 via loting.

De Piushaven is volop in ontwikkeling. De haven wordt het ‘levend buitenpodium’ van Tilburg, met activiteiten en ontspanning op en om het water. Er komt ook een groen wandelpark langs de kades en het bruisende stadshart ligt er om de hoek.

De Havenmeester bestaat uit zes bouwgedeeltes met daaronder een parkeerkelder. Tussen de bouwblokken komt een binnenterrein met onder andere parkeerplaatsen en een openbaar karakter. Ieder gedeelte heeft een eigen naam. De laatste sociale huurappartementen van WonenBreburg bevinden zich in de Matroos (Galjoenstraat). De oppervlakten van de appartementen variëren van 60 tot 85 m2 en hebben 1 of 2 slaapkamers. Met huurprijzen van €583.88 tot €612.02 (exclusief servicekosten) per maand woont u heerlijk in het centrum.

Interesse in de Matroos?
Staat u ingeschreven bij Woning In Zicht? Altijd al aan de Piushaven willen wonen? En is uw inkomen niet hoger dan € €39.990? Reageer dan tussen 18 december en 2 januari op www.woninginzicht.nl. De Matroos wordt in februari opgeleverd.

Ook nog vrije sector huur
Ook als u meer verdient, is er in De Havenmeester divers aanbod. Meer weten? Of blijft u graag op de hoogte? Ga dan naar www.dehavenmeester.info, www.facebook.com/dehavenmeestertilburg en/of Twitter: @dehavenmeester.