Nog heel de week te bezoeken: de Budgetkermis op evenemententerrein Het Laar!

Budgetkermis Tilburg

Tilburg kermisstad! Het evenemententerrein van Het Laar is nog tot en met 21 mei omgetoverd tot een ware kermis! De Budgetkermis vindt hier namelijk plaats. Het doel van initiatiefnemer Robert Martens is om de kermis voor iedereen toegankelijk te maken. Lees snel verder.

Een betaalbare kermis voor iedereen: dat is het uitgangspunt van de Budgetkermis in Tilburg. Zo betaal je voor de grotere attracties maximaal €3,- en vier ritten kosten slechts €10,-. Voor de kinderattracties is de prijs slechts €2,50 en is er een actie van vijf ritten voor €10,-. Daarnaast zijn er ook verschillende spellen die je kunt doen tegen een lage prijs en natuurlijk kun je bij de Budgetkermis genieten van een hapje en een drankje voor een vriendelijke prijs.

Attracties

De Budgetkermis in Tilburg heeft veel leuke attracties naar de stad gehaald. Denk aan de Breakdance, de Mega Polyp, de Booster en nog veel meer. Ook voor de kleine kermisliefhebbers is er genoeg te doen. Zo kunnen de kleintjes zelf sturen in de Mini-Cars, zwieren en zwaaien in de draaimolen en een ritje maken in de Flying Dombo. Natuurlijk zijn er nog veel meer attracties op de Budgetkermis. Voor een compleet overzicht van de attracties kun je terecht op de website van de Budgetkermis!

Leuke activiteiten

Naast de attracties en eet- & drinktentjes zijn er nog veel meer leuke dingen georganiseerd. Dit betekent dat je op woensdag 17 mei Stitch kunt ontmoeten. Op zaterdag 20 mei komt Bucky Buckaroo – de mascotte van Tilburg Trappers – naar de kermis en op zondag 21 mei komen Super Mario en Yoshi langs.

Openingstijden

Lijkt het je leuk om de kermis te bezoeken? Om het makkelijk te maken voor je, zetten we de openingstijden op een rijtje voor je:

  • Dinsdag 16 mei: 15:00-22:00 uur
  • Woensdag 17 mei: 13:00-22:00 uur
  • Donderdag 18 mei: 13:00-22:00 uur
  • Vrijdag 19 mei: 13:00-22:00 uur
  • Zaterdag 20 mei: 13:00-22:00 uur
  • Zondag 21 mei: 13:00-22:00 uur

Meer informatie

De kermis staat er nog tot en met zondag 21 mei en de kermis is een ideaal dagje uit met het gezin als je op zoek bent naar een betaalbaar uitje. Wil je meer informatie over de Budgetkermis in Tilburg? Neem dan snel een kijkje op de website van de organisatie!