Nómadas Gastrobar opent in december de deuren in Tilburg

nomadas tilburg

Na een flinke verbouwing is het op vrijdag 1 december zover: Nómadas Gastrobar opent dan de deuren in het pand waar jarenlang tapasrestaurant La Cabaña was gevestigd. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!

Nómadas wordt een gastrobar waar je kunt genieten van een culinaire reis vol unieke creaties die met passie en meesterschap worden gemaakt door de chef-koks Javier Ordonez en Armando. Javier komt – net als Armando – uit Ecuador en groeide op in Lanzarote. Zijn liefde voor koken begon op jonge leeftijd en werd sterker door een reis door Zuid-Amerika, waar zijn hart werd veroverd door de Peruaanse Nikkei keuken. Zijn keukengenoot is geboren en getogen in Ecuador en woonde een tijd in Madrid. Beiden koks hebben dus een flinke culinaire bagage verzameld, wat ook weer te herleiden is in de naam van het restaurant. Smaak, passie en traditie komen samen in de gerechten die bij Nómadas op het menu staan.

Bij Nómadas heb je diverse culinaire opties, waaronder een vier- of zesgangendiner. Ook is het mogelijk om a-la-carte te eten en hebben ze een uitgebreide cocktailkaart en wijnkaart voor de borrel. De gerechten op de kaart zijn veelal geïnspireerd op de smaken uit Azië, Zuid-Amerika en de mediterrane keuken. Zowel voor de liefhebbers van vis, vlees als degene die liever vegetarisch eten, heeft de menukaart genoeg lekkers te bieden. De menukaart wisselt regelmatig zodat je steeds nieuwe smaakervaringen hebt in de gloednieuwe zaak.

Meer informatie

Wil je meer weten over Nómadas Gastrobar? Check dan vooral de website.

Helemaal op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg ze dan op Instagram en Facebook zodat je niets hoeft te missen. Op Instagram hebben ze ook een leuke winactie waarmee je een mooie prijs kunt winnen. De moeite waard om even te checken dus.