Nominaties Tilburgse Vrijwilligersprijzen bekend: stem nu op jouw favoriet!

vrijwilligersprijzen

De kandidaten voor de Vrijwilligersprijzen gemeente Tilburg 2022 zijn bekend. Voor deze prijs zijn in totaal twaalf organisaties en 20 vrijwilligers voorgedragen, waaronder ook enkele jongeren onder de 23 jaar. Een deskundige jury koos uit al deze aanmeldingen de nominaties en de winnaar van de Jongerenvrijwilligersprijs.

Genomineerden

De genomineerden in de categorie ‘Vrijwilliger van het jaar 2022’ zijn: Christel Hezemans (Broodje Aap & Linke Soep), Arjen Pijfers (Willem II Football Memories) en Bryan Vreijsen (Brabant Maatjes). Voor de titel ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’ zijn genomineerd: Bijna Thuis Huis Udenhout, Groeituin013 en Stichting Social Kids Tilburg. Jij kunt meebepalen wie uiteindelijk de felbegeerde prijzen gaan winnen.

Stemmen

Woon je in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout of Biezenmortel, dan kun je tot en met 3 oktober eenmalig je stem uitbrengen op de vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie die volgens jou van grote betekenis is voor onze samenleving. Stemmen kan via deze website. Je treft daar ook een uitgebreide beschrijving van alle genomineerden aan. De stemmen die door het publiek worden uitgebracht, tellen voor twee derde mee in deze verkiezing; de stemmen van een vakjury voor een derde. Heb je geen computer, dan kun je je stem uitbrengen op één van de Vrijwilligerspunten in de stad (info via 013 – 549 8646). Onder de stemmers verloten ze 5 x 2 filmkaarten die beschikbaar zijn gesteld door Pathé Tilburg Stappegoor.

Jongerenvrijwilligersprijs

De winnaar van de Jongerenvrijwilligersprijs wordt direct gekozen door de jury. Wie deze titel krijgt, wordt op zaterdag 24 september bekendgemaakt in het Brabants Dagblad.

Prijsuitreiking

Op vrijdagavond 14 oktober worden alle genomineerden en de winnaar van de Jongerenvrijwilligersprijs in het zonnetje gezet en worden de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie van 2022 bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens een feestelijke, besloten prijsuitreiking bij Interpolis.

Partners

De Vrijwilligersprijzen gemeente Tilburg worden georganiseerd door VrijwilligersTilburg (onderdeel van ContourdeTwern), in opdracht van de Gemeente Tilburg en in nauwe samenwerking met Interpolis, Rabobank Tilburg en omstreken, Brabants Dagblad, communicatie- en marketingbureau PEP en Gewoon Cin. Mede dankzij hen kunnen wij deze gouden vrijwilligers een mooi podium bieden en onze waardering uitspreken!