Nominaties voor Tilburgse vrijwilligersprijzen zijn bekend en je kan vanaf nu stemmen!

De kandidaten voor de Vrijwilligersprijzen gemeente Tilburg 2021 zijn bekend. Voor deze prijs werden in totaal twaalf organisaties en 22 vrijwilligers voorgedragen, waaronder ook enkele jongeren onder de 22 jaarEen deskundige, achtkoppige jury heeft uit al deze aanmeldingen de nominaties gekozen.  

Genomineerd

De genomineerden in de categorie ‘Vrijwilliger van het jaar 2021 zijnRietje Claassens (onder andere actief bij St. Appelbloesem)André Sparidaens (vrijwilliger bij onder andere de Katholieke bond ouderen) en Erik Veldmeijer (actief bij Amarant). Voor de titel ‘Vrijwilligersorganisatie van het jaar’ zijn genomineerd: de Bezige BijtjesResto VanHarte Tilburg en de Tilburgse Voedselbank. Jij kunt meebepalen wie er uiteindelijk de felbegeerde prijzen gaan winnen. 

De winnaar van de Jongerenvrijwilligersprijs wordt direct gekozen door de jury. Wie deze titel krijgt, wordt op zaterdag 23 oktober bekendgemaakt in het Brabants Dagblad. 

Prijsuitreiking 

Op vrijdagavond 12 november worden alle genomineerden in het zonnetje gezet en worden de Vrijwilliger en de Vrijwilligersorganisatie van 2021 bekendgemaakt. Dit gebeurt tijdens een feestelijke, besloten prijsuitreiking bij Interpolis. 

Partners 

De Vrijwilligersprijzen gemeente Tilburg worden georganiseerd door VrijwilligersTilburg, in opdracht van de Gemeente Tilburg en in nauwe samenwerking met Interpolis, Rabobank Tilburg en omstreken, Brabants Dagblad en marketingbureau PEPMede dankzij hen krijgen de genomineerden een mooi podium en de waardering die zij verdienen!

Stemmen

Woon je in Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout of Biezenmortel, dan kun je tot en met 1 november eenmalig je stem uitbrengen op de vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie die volgens jou van grote betekenis is voor onze samenleving.  Stemmen kan via de website. Je treft daar ook een uitgebreide beschrijving van alle genomineerden aanDe stemmen die door het publiek worden uitgebracht, tellen voor twee derde mee in deze verkiezingde stemmen van een vakjury voor een derde. Heb je geen computer, dan kun je je stem uitbrengen op een van de Vrijwilligerspunten in de stad (info via 013 – 549 8646).