Nieuws

Clubske van 't jaor
Let op! Dit artikel is al 83 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Nomineer nu je favoriete sportclub voor de verkiezing ‘Clubske van ’t jaor’: iedereen kan meedoen!

Sport jij bij de leukste club van Tilburg? Ben je trots op jouw hardloopclubje, waar je elke week weer mee door weer en wind gaat? Of wil je het gezellige jeugdteam van je zoon of dochter in het zonnetje zetten? Ook al win je met jouw club enkel de derde helft, is dat reden genoeg om je club wat extra waardering te geven. En wel via de verkiezingen voor ‘Clubske van ’t jaor‘, van het Sportbedrijf van de gemeente Tilburg. 

Nomineer jouw clubske

Alle sport- of  beweegclubs mogen meedoen aan de verkiezingen. Een clubske kan variëren van vereniging tot een team, of van een commissie tot het groepje waarmee je samen borrelt in de derde helft. Alle genomineerden komen in mei op grote posters in de stad te hangen. Vervolgens mag iedereen stemmen op het mooiste clubske en daar komen vijf finalisten uit. Een vakjury – waarvan de juryleden binnenkort bekend worden gemaakt – gaat de winnaar kiezen. En wat win je? Een prestigieuze titel natuurlijk! En een levensgrote poster voor op jouw club. Ken of ben jij onderdeel van hét allerleukste sport- of beweeglcubske van de stad? Meld je aan!

Aanmelden Clubske van ’t jaor

Wat moet je doen om je aan te melden?

  1. Stuur een mail naar verenigingsondersteuning@tilburg.nl.
  2. Vernoem van welke sportvereniging je bent.
  3. Lever een kwalitatief goede foto in JPEG of PNG aan. Het liefst natuurlijk een foto waarop het clubske te zien is. Zorg ervoor dat je vooraf toestemming van de personen hebt als deze duidelijk op het beeld staan. Mocht je geen geschikte foto hebben, vernoem dit dan even in de mail, dan denkt Sport in Tilburg graag mee over de opties.

Nomineren kan tot en met 28 februari 2021. Wil je meer informatie over dit initiatief? Bekijk dan deze website.