Non-food discounter Action komt naar het Pieter Vreedeplein

Nieuws vanuit de kelder van het Pieter Vreedeplein. De non-food discounter Action gaat daar haar deuren openen. Dit wil de keten zelf nog niet bevestigen, maar de openstaande vacatures op hun website zeggen iets anders. Ze zoeken namelijk personeel voor een nieuw te openen winkel aan het Pieter Vreedeplein 163. Dit is het pand waar voorheen KiK en later een pop-up carnavalswinkel was gevestigd.

Of dit het enige pand is waar Action komt te zitten, is onzeker. Eerder vertrok PLUS Supermarkten namelijk uit het pand ernaast en gezien de afmetingen van de meeste Action-winkels is het niet ondenkbaar dat ook dit pand bij de nieuwe winkel wordt betrokken. Het is nog niet bekend wanneer de winkel opengaat.

Action in Tilburg

Action is de snelst groeiende non-food discounter van Europa. Je kunt er terecht voor leuke spullen in huis, kleding, speelgoed, hebbedingetjes, gereedschap, knutselspullen, cadeaus, ondergoed, pannensets en veel meer. Bedenk het en Action heeft het. In Tilburg heeft Action al diverse vestigingen. Ze zijn namelijk gevestigd in het complex van de Albert Heijn XL, aan de Korvelseweg, in Tilburg Noord en in Tilburg West. Ook zijn er vestigingen in Riel, Gilze en Oisterwijk.

Meer informatie

Voor de winkel aan het Pieter Vreedeplein is Action op zoek naar een bedrijfsleider, assistent bedrijfsleider, winkelmedewerk(st)ers, vakantiemedewerk(st)ers en stagiaires die een BBL opleiding willen volgen. De vacatures vind je op deze website.