Nieuw op de Heuvel: Noordhoek Autogroep opent Seat pop-up store

seat pop-up store

Noordhoek Autogroep opent een Seat pop-up store in het winkelhart van Tilburg. Deze unieke brandstore voor Seat komt in het oude pand van Schoenenreus aan het Heuvelplein. Zelfs voor een nieuwe auto kun je nu dus terecht in de Tilburgse binnenstad!

Seat-dealer Noordhoek Autogroep springt in op de vernieuwing van de Tilburgse binnenstad en opent op donderdag 26 oktober een pop-up shop op de Heuvel 33. Hier staat onder andere de geheel nieuwe Seat Ibiza centraal en later ook de nieuwe compacte SUV Seat Arona.

Noordhoek komt naar je toe

Seat is van huis uit jong en dynamisch. Daarom past het automerk zo goed bij Tilburg. Een stad die zich op alle fronten ontwikkelt en waar veel jonge mensen elkaar vinden in hun studie, werk en uitgaan. Seat en vooral de Tilburgse dealer Noordhoek Autogroep juichen deze ontwikkeling toe en komen daarom naar de binnenstad. “Met de nieuwe pop-up store gaan we naar de consument toe. We ontmoeten hen graag in de binnenstad”, zegt Mark Bastiaansen, algemeen directeur van Noordhoek Autogroep. “Midden in het stadshart van Tilburg kunnen we het winkelend publiek kennis laten maken met onze nieuwe modellen.”

Seat pop-up store

Seat pop-up store

Tot en met 31 december is de pop-up store op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag geopend. De ‘urban-beleving’ krijgt een extra impuls met een aansprekende inrichting en een keur aan passende activiteiten. Voor de klant die geïnteresseerd is in de nieuwe Seat Ibiza hebben ze een tijdelijke actie met Privé Lease. Voor een bedrag van €259,- per maand is er al een Seat Ibiza beschikbaar. Dit bedrag is gebaseerd op een periode van 48 maanden met 10.000 kilometer per jaar. Hierbij hoef je alleen nog maar te tanken. De ‘angels’ in de pop-up store geven je alle informatie over gebruik versus bezit.

Escape Car en urban wandelroute

Wat de pop-up store spraakmakend en uniek maakt, is de speciaal te ontwikkelen Escape Car van Noordhoek. In deze auto kunnen maximaal vijf personen worden opgesloten. Door opdrachten uit te voeren is het aan jou de uitdaging om de auto zo snel mogelijk te openen. Daarnaast worden er op diverse momenten urban wandelroutes georganiseerd. Dit zijn stadswandelingen naar unieke urban plaatsen in Tilburg.

Noordhoek Autogroep

Noordhoek Autogroep is de grootste Seat en Skoda dealer van Nederland en bedient het gebied Noord-Brabant Midden en Noord, met vestigingen in Tilburg, Waalwijk, Den Bosch en Oss. Bij Noordhoek Autogroep kun je terecht voor zakelijke lease of koop, particuliere koop of lease, financieringen en verzekeringen, occasions en voor het onderhoud aan je auto. Noordhoek Autogroep werkt altijd volledig transparant zodat je vooraf precies weet waar je aan toe bent.

Kijk voor meer informatie op www.popuptilburg.nl of kom langs in de pop-up store aan de Heuvel 33.