Nostalgische kermis keert ook komende zomer terug bij de Zeven Geitjes

Nostalgische kermis Zeven Geitjes

Leuk nieuws voor iedere liefhebber van de nostalgische kermis. Na het succes van afgelopen zomer, kun je ook dit jaar genieten van een nostalgische kermis bij de Zeven Geitjes in Stadsbos013. 

De nostalgische kermis nabij het Wandelbos was voor veel kermisliefhebbers fantastisch. De Tilburgse kermis ging immers in een uitgeklede variant vanwege het coronavirus als vakantiekermis door. Op de vakantiekermis in de binnenstad was alleen geen plek voor de nostalgische kermis. Gelukkig heeft de Zeven Geitjes ruimte zat en wisten ze in samenwerking met gemeente Tilburg een coronaproof nostalgische kermis te organiseren.

Meerdere attracties en live-optredens

Die nostalgische kermis keert als het aan de Zeven Geitjes ligt dan ook terug. Mits het binnen de coronarichtlijnen mogelijk is – en daar gaan ze vanuit – kun je van vrijdag 16 juli tot en met zondag 25 juli 2021 genieten van de nostalgische kermis.

Verschillende attracties hebben al toegezegd om naar het terrein van de Zeven Geitjes te komen. Denk aan een zweefmolen, authentieke draaimolen, de rups, een reuzenrad, de hobbelende geit en nog veel meer!

Ook wordt er in de vorm van een optreden van de Tilburgse jazzband Lamarotte voor livemuziek gezorgd.

Leuke kermis voor jong en oud

De nostalgische kermis bij de Zeven Geitjes wordt een leuke kermis voor jong en oud. De ongedwongen sfeer bij de Zeven Geitjes in combinatie met een goed georganiseerde nostalgische kermis heeft afgelopen jaar veel lof ontvangen en zal daarom een jaarlijkse traditie worden. Je kunt spelen in de speeltuin combineren met een terrasje en je kermisbezoek. Ook een fijne uitkomst voor mensen die de binnenstad wellicht wat te druk vinden.

Het kermisterrein is tien dagen lang van 12:00 – 21:00 uur geopend. Voor meer informatie kun je het beste de Facebookpagina van de Zeven Geitjes in de gaten houden.