Novasol by Wyndham Vacation Rentals neemt Ardennes-Etape over

Ardennes-Etape

Met de overname van Ardennes-Etape voegt Novasol by Wyndham Vacation Rentals 1.500 kastelen, authentieke landhuizen en traditionele chalets in de Belgische Ardennen toe en versterkt Novasol ’s positie als marktleider in Europese vakantiehuizen.

Het bedrijf maakte vandaag bekend dat het de verhuurder van vakantiehuizen Ardennes-Etape, gevestigd in Stavelot (België), heeft overgenomen. Het merk Ardennes-Etape zal in de huidige opzet blijven bestaan en zal worden toegevoegd aan het actuele Novasol portfolio. Ardennes-Etape blijft onveranderd opereren en zal de basis vormen van alle toekomstige Novasol activiteiten in België.

Sterke positie Europese markt

“Deze overname is een belangrijk onderdeel van Novasol ’s strategie om een sterke positie op te bouwen in Europa inclusief de dynamische vakantiemarkten in de Benelux”, zegt Frans Schoon, directeur Novasol Benelux. “Onderzoek wijst uit dat Belgische vakantiegangers niet alleen frequent reizen maar ook een groter budget aan vakanties spenderen dan andere reizigers. Als veertiende grootste uitgaande reismarkt in de wereld is België een zeer aantrekkelijke markt voor ons merk”, aldus Frans Schoon.

Ardennes-Etape biedt 1.500 particuliere vakantiehuizen aan in de Belgische Ardennen. Royale kastelen, authentieke landhuizen, landelijk gelegen boerderijen, traditionele chalets, comfortabele vakantiehuizen en bungalows vormen de zorgvuldige geselecteerde vakantieaccommodaties van hoogwaardige kwaliteit.

Nieuwe mogelijkheden

“Ik ben erg enthousiast over de nieuwe ervaringen die we onze gasten kunnen bieden”, voegt Schoon toe. “We hebben de mogelijkheid om een bijeenkomst in een kasteel, een wellness vakantie in een landelijke boerderij of een weekend met z’n tweeën in een knus chalet in de natuur van de Ardennen aan te bieden. Met deze overname breiden we onze diversiteit in vakantiehuizen verder uit, vooral bij de bediening van het hogere marktsegment.”

“Toetreding tot het Novasol-team geeft de huiseigenaren van Ardennes-Etape toegang tot een nieuw potentieel aan reizigers vanuit de grootste vakantiemarkten wereldwijd. Dit kan resulteren in een hogere bezetting voor huiseigenaren terwijl het tevens een grotere betekenis voor de regio oplevert. Ik kijk er naar uit om meer gasten uit geheel Europa te mogen verwelkomen om de Ardennen op vele manieren te mogen ervaren”, zegt André Offermans, oprichter en directeur van Ardennes-Etape.