NOVASOL geeft 15 jaar gratis vakantie weg

Vakantiehuizenaanbieder NOVASOL vierde haar 15-jarige aanwezigheid in Nederland met een drukbezocht verjaardagsfeest in Bunnik. Temidden van ruim 250 gasten werd de hoofdprijs van de mediacampagne uitgereikt door boegbeeld Babette van Veen: 15 jaar lang gratis op vakantie met NOVASOL.

Hoewel de van origine Deense organisatie al in 1968 opgericht werd, zijn de activiteiten op de Nederlandse markt pas in 2000 echt van start gegaan. Frans Schoon, directeur van de vakantiehuizenaanbieder in de Benelux, licht toe: “op 1 april 2000 zijn wij officieel van start gegaan met een productaanbod in de Benelux via een eigen kantoor in Tilburg met twee eigen NOVASOL medewerkers”. 15 jaar later zijn er inmiddels twintig medewerkers werkzaam op een behoorlijk groter kantoor in Tilburg. “De twee mensen van het eerste uur zijn nog steeds met veel enthousiasme werkzaam voor ons” vervolgt Schoon vol trots.

NOVASOL heeft in de afgelopen 15 jaar een enorme groei meegemaakt en is marktleider in de verhuur van particuliere vakantiehuizen in Europa. Onlangs nog werd concurrent HappyHome overgenomen om als extra merk aan het portfolio te worden toegevoegd. Extra reden dus om het 15-jarige bestaan feestelijk te vieren met gasten, relaties, personeel en huiseigenaren.

Tijdens het verjaardagsfeest werden er in totaal een 15-tal prijzen weggegeven. Climax van de avond was de uitreiking van de super hoofdprijs: 15 jaar gratis op vakantie in een vakantiehuis van NOVASOL. De loting was in handen van gastvrouw Babette van Veen die deze unieke prijs ook mocht uitreiken aan de gelukkige winnaar, de 38-jarige Patrick Herrewijn uit Haaften. De prijs was bijzonder welkom aangezien er op korte termijn gezinsuitbreiding op komst is. De geslaagde avond werd muzikaal afgesloten met een optreden van Babette van Veen.

Voor brochures en boekingen kun je terecht bij:

NOVASOL Vakantiehuizen
Tel.: 013 – 46 777 30
E-Mail: novasol@novasol.nl
Internet: www.novasol.nl
Facebook: www.facebook.com/NOVASOL.nl