NOVASOL: grootste aanbieder van accommodaties op Mallorca

Mallorca is een geliefde vakantiebestemming en wordt door de groene-blauwe Middellandse Zee omringd. Een paradijs voor iedere waterliefhebber en culinaire smulpaap. Het landschap is afwisselend en het eiland beschikt over zeer familievriendelijke stranden. Door het aangename mediterrane klimaat en de gevarieerde culturele mogelijkheden die Mallorca biedt, is het eiland uitermate geschikt voor een vakantie in alle seizoenen.

Door de toenemende vraag naar vakanties op Mallorca en de vele aanbieders die betaalbaar de relatief korte afstand naar het eiland overbruggen heeft NOVASOL Vakantiehuizen haar reeds royale aanbod verder uitgebreid naar méér dan 400 vakantiehuizen. Van gunstig gelegen appartementen direct aan de kust tot authentieke finca’s met eigen zwembad in het achterland. De meeste, veelal vrijstaande, vakantiehuizen bevinden zich in het 3- en 4-sterren segment en zijn gunstig geprijsd.

Hiermee handhaaft NOVASOL zich met afstand als de grootste aanbieder van particuliere accommodatie op Mallorca. Tevens beschikt de organisatie over een eigen kantoor in Palma voor service ter plaatse. Verder inspelend op de lowcost-trend zijn de meeste vakantiehuizen, in tegenstelling tot het aanbod van vele andere aanbieders, boekbaar met een flexibele aankomst- en vertrekdag. Bijkomende zekerheid is dat alle vakantiehuizen exclusief door NOVASOL worden aangeboden.

De vakantiehuizen en villa’s zijn verspreid over het hele eiland. Een 4 sterren finca voor 6 personen met privé zwembad en uitzicht op de bergen is al te boeken voor slechts € 162,- per persoon per week.

Voor brochures en boekingen kunt u terecht bij:

NOVASOL Vakantiehuizen

Tel.: 013 – 46 777 30
E-Mail: novasol@novasol.nl
Internet: www.novasol.nl
Facebook: www.facebook.com/NOVASOL.nl