NOVASOL neemt activiteiten Happy Home over

Vakantiehuizenaanbieder NOVASOL neemt per direct de activiteiten van concurrent Happy Home over. Het merk Happy Home blijft, net als het kantoor in Alkmaar bestaan, en wordt toegevoegd als extra consumentenmerk aan het portfolio van de NOVASOL Group.

“Met de overname van Happy Home voegen wij een ruime extra ervaring toe aan onze eigen ervaren en deskundige organisatie.”, aldus Frans Schoon, directeur van de vakantiehuizenaanbieder in de Benelux. “De sterkte van Happy Home zit vooral in de bekendheid van het merk en een groot klantenbestand naast het gevarieerde aanbod van exclusieve vakantiehuiscontracten in Centraal- en Zuid-Europa dat uitstekend aansluit bij het bestaande aanbod van NOVASOL.” De NOVASOL Group verstevigt met de overname van het merk Happy Home haar positie als marktleider in verhuur van particuliere vakantiehuizen in Europa.

Juliette van Haaster geeft namens Happy Home leiding aan een team van zo’n vijfentwintig toegewijde medewerkers waar persoonlijke aandacht naar huiseigenaren en gasten een centrale rol speelt. Juliette van Haaster: “Happy Home is al meer dan 25 jaar als speler actief maar de huidige markt brengt de nodige veranderingen. Met de overname zijn de mogelijkheden fors toegenomen. Wij kunnen daardoor onze huiseigenaren en loyale gasten blijven verzekeren van onze uitstekende service.”

Het merk Happy Home wordt op de Nederlandse markt een extra consumentenmerk binnen de NOVASOL Group. De merken NOVASOL, Happy Home, Dansommer en Cuendet hebben samen meer dan 42.000 vakantiehuizen exclusief onder contract. De vakantiehuizenaanbieder heeft daarmee binnen Europa een leidende positie binnen haar branche. Ieder jaar kiezen ruim 1,8 miljoen vakantiegangers voor vakantie-accommodaties van de NOVASOL Group.

Voor brochures en boekingen kun je terecht bij:

NOVASOL Vakantiehuizen
Tel.: 013 – 46 777 30
E-Mail: novasol@novasol.nl
Internet: www.novasol.nl
Facebook: www.facebook.com/NOVASOL.nl