NOVASOL neemt vakantiehuizen ADE over

Ardennes-Etape

Vakantiehuizenaanbieder NOVASOL heeft haar aanbod in Duitsland verder uitgebreid door de overname van het volledige vakantiehuizenaanbod van Duitsland-specialist ADE Vakanties.

Door de overname komt NOVASOL tegemoet aan een behoefte waar vooral op de Nederlandse markt vraag naar is. Frans Schoon, directeur, licht toe: “Duitsland is het belangrijkste vakantieland voor de Nederlanders, met name voor de kortere vakanties dicht bij huis. Het aanbod in Duitsland groeit op korte termijn naar meer dan 2000 vakantiehuizen die wij exclusief kunnen aanbieden met verdere uitbreiding op komst. Hiermee wordt NOVASOL ook voor bestemming Duitsland de grootste aanbieder in de markt”.

NOVASOL was al sterk vertegenwoordigd in Noord- en Oost Duitsland waar ADE haar aanbod met name concentreerde in regio’s zoals Eifel, Sauerland, Beieren, Zwarte Woud en Hessen. Door de recente overname van concurrent Happy Home en de toevoeging van de ADE vakantiehuizen heeft NOVASOL in Duitsland in korte tijd een gevarieerd en goed gespreid portfolio opgebouwd. Daarnaast zijn onlangs nieuwe vakantieparken geopend in Sankt-Andreasberg (Harz) en Kirchheim (Hessen) waar  voortaan ook de volledige verhuur en het beheer voor rekening genomen worden.

Hoogtepunten

NOVASOL heeft in de afgelopen jaren een enorme groei meegemaakt en is marktleider in de verhuur van particuliere vakantiehuizen in Europa. 2015 kende behalve de feestelijke viering van 15 jaar aanwezigheid in Nederland tot dusverre ook al een aantal andere hoogtepunten zoals de overname van Happy Home en het winnen van de Travel Award voor Beste Aanbieder van Vakantiehuizen.

Voor brochures en boekingen kun je terecht bij:

NOVASOL Vakantiehuizen
Tel.: 013 – 46 777 30
E-Mail: novasol@novasol.nl
Internet: www.novasol.nl
Facebook: www.facebook.com/NOVASOL.nl