logo

Nu te bestellen: zes gloednieuwe Tilburgse kwèèkerkaarten

kwèèkerkaarten

Wat doe je als je elkaar niet of nauwelijks kunt of mag zien? Een kaartje sturen natuurlijk! En omdat sommige dingen nu eenmaal beter overkomen in het Tilburgs, hebben we daarom iets nieuws: kwèèkerkaarten! Om iemand te feliciteren, een hart onder de riem te steken of gewoon te verrassen met iets leuks.

We hebben in totaal zes verschillende kaarten met Tilburgse kwèèkers ontworpen: voor elke gelegenheid een geschikte kaart. En om iemand goed op te vrolijken, hebben we ze in gezellige kleurtjes uitgebracht, gecombineerd met bijpassende emoji’s. De kaarten zijn als setje van zes verkrijgbaar in de webshop van Tilburg.com, of je kunt ze online versturen via Kaartje2Go.

Een compleet setje kwèèkerkaarten

Een voorraad aan kaartjes in huis hebben voor elke gelegenheid, altijd handig! Je schrijft er iets leuks op, lekker persoonlijk en dan op de post. Speciaal daarom verkopen we de kaarten in setjes van zes. Zo heb je voor elk moment een Tilburgse kaart in huis. Zo’n complete set van ansichtkaarten is te koop voor €8,95 in onze webshop. Wil je meerdere kaartjes versturen? Dan is dit de goedkoopste optie!

kwèèkerkaarten

Verzendservice

En voor wie nu het huis écht niet uit mag of wil hebben we goed nieuws: we hebben een toffe samenwerking met Kaartje2Go. Via hun dienst zijn ook alle kwèèkerkaarten direct te versturen. Je kunt kiezen uit verschillende formaten en je bepaalt zelf of je een enkele of dubbele kaart wilt. Je zet een lieve boodschap op het kaartje en het wordt voor je bezorgd waar jij wilt. Bestellen kan hier.

Grote hoeveelheid kaarten

Wil jij al je collega’s, je complete familie of je voltallige vriendengroep een kaartje sturen? En heb jij dus een grote hoeveelheid kaarten nodig? Of heb jij één favoriete kaart die je in een grote oplage wilt bestellen? Dat kan gewoon. Stuur dan even een mail met je precieze vraag en we regelen het voor je.

En zo zien ze er dus uit

We kunnen ons voorstellen dat je inmiddels wel benieuwd bent naar de kaarten. Dus hier komen ze:

Over de kwèèker

De kwèèker, die kende gij vast wel. Vrolijke kaartjes met Tilburgse uitspraken, bedacht door Tilburgers en sinds 2005 uitgebracht door Tilburg.com. Inmiddels zijn ze een waar begrip en verzamelitem geworden. Daarom zijn ze nu ook verkrijgbaar als ansichtkaart: om iemand te feliciteren, een hart onder de riem steken of te verrassen op z’n Tilburgs.