logo

Nu verkrijgbaar: hondenijsjes bij de IJsvlinder

Met de stijgende temperaturen hebben niet alleen wij, maar ook onze trouwe viervoeters behoefte aan een verkoelende traktatie. Bij de IJsvlinder aan het Reeshofpark kun je nu samen met je hond een verkoelend ijsje scoren, ze hebben namelijk speciale ijsjes voor honden te koop. Lees snel verder.

Leverpastei en salami

De hondenijsjes zijn verkrijgbaar in twee smaken: leverpastei en salami. Je kunt kiezen voor een ijsje op een stokje zoals hieronder afgebeeld. Wel even zorgen dat ‘ie het stokje niet opeet uit enthousiasme.

Liever een bolletje op een hoorntje? Ook dat is natuurlijk mogelijk!

 

De prijs voor een klein hondenijsje is €1,50 en een hoorntje salami- of leverpasteismaak kost je €2,50

Over de IJsvlinder

Op 26 maart 2022 opende de IJsvlinder haar deuren. Eerder schreven wij al een artikel over de opening van de zaak. De moderne ijssalon is zeven dagen per week van 12:00 – 20:00 uur geopend. Richting de zomermaanden wordt de sluitingstijd eventueel verruimd. De IJsvlinder bestaat uit twee gedeeltes: de ijssalon en een cafetaria. De cafetaria is een modern, zo heb je er diverse bestelzuilen waar je jouw bestelling kunt doorgeven en is er een automatiek in de zaak geplaatst waar je een snack uit de muur kunt trekken.

Je vindt de zaak aan de Campenhoefdreef 11a. Wil je meer informatie? Check dan vooral de website. Op de hoogte blijven van alle actuele updates? Volg De IJsvlinder dan vooral via Facebook en Instagram.