Nieuws

dj bart
Let op! Dit artikel is al 660 dagen oud en wellicht niet meer relevant

De nummer 1 allround party dj van Nederland woont in Tilburg

Onze mede Tilburger Bart van Dishoeck ofwel in Tilburg bekend als dj Bart van de Live bar is woensdag avond voor de derde keer uitgeroepen tot de nummer 1 allround party dj van Nederland! Super trots zijn we op hem. 

Dj Bart

Het grote publiek koos massaal wederom voor dj Bart vanwege zijn ongekende gevoel voor muziek en hoog entertainment gehalte. Niet zo gek dat hij al meerdere keren gewonnen heeft. Bart vind je op de grote feesten door heel Nederland en ver daarbuiten maar ook gewoon elke zondag in Live bar Tilburg!

Party Awards

De Party Awards zijn in het leven geroepen om de Nederlandse feestartiesten, die wekelijks in horecazaken optreden, een hart onder de riem te steken. Het Nederlandse feestgenre is een ondergeschoven genre in de media. Met de Party Awards willen we dit genre onder de aandacht brengen. Van Artiest tot Horecazaak geven wij ze graag de credits die ze verdienen. De Party Awards zijn opgericht in 2004 tegelijkertijd met het bedrijf RDJ Productions die vanaf het begin af aan verantwoordelijk is voor de organisatie van de Party Awards. In eerste instantie was het de hoofdzaak om een netwerk avond te organiseren voor deejays en artiesten. Maar hoe kregen we al die mensen bij elkaar? Toen ontstond het idee om Awards uit te reiken, want die waren er niet in de feestgenre.

Reageer op dit bericht