Ode aan nagellakheld Tijn: Intermezzo introduceert Coupe Tijn

nagellakheld tijn

Wat een prachtig initiatief! Intermezzo verkoopt vanaf nu een Coupe Tijn. Deze heerlijke ijscoupe is vernoemd naar nagellakheld Tijn Kolsteren; de jongen die heel Nederland tijdens Serious Request meekreeg en miljoenen euro’s ophaalde met zijn nagellakactie. 

De kleine held was helaas ongeneeslijk ziek en is vorig jaar op zesjarige leeftijd overleden aan hersenstamkanker. Toch heeft hij met zijn actie voor Serious Request in 2016 heel wat teweeg gebracht. Sterker nog: de acties zinderen nu nog steeds door. Zo ook bij Intermezzo. De Tilburgse ijssalon is overigens niet de enige zaak waar Coupe Tijn wordt verkocht, landelijk zijn er al meer dan veertig plaatsen waar je dit ijsje kunt bestellen.

IJs eten voor het goede doel

Coupe Tijn van Intermezzo bestaat uit drie verschillende ijssmaken in Tijns lievelingskleuren met slagroom, een speciaal handkoekje (uiteraard verwijzend naar zijn nagellakactie), een dierenijsprikker (want Tijn was een dierenvriend) en kleine suikerhartjes. Van iedere Coupe Tijn die wordt verkocht, gaat er €1,- naar onderzoek van hersenstamkanker bij kinderen. Dus heb je het tijdens de hittegolf iets te warm, ga dan vooral deze ijscoupe eten voor het goede doel.

Coupe Tijn 10