Officiële heropening Undici keukens

undici keukens

Sinds vrijdag 10 april is Undici keukens officieel geopend in het prestigieuze Falcon pand aan de Piushaven 20. Na ruim twee jaar gezeteld te hebben op de oude locatie aan de Havendijk 65 in het Havenmeester-pand werd het na het winnen van de JOST starterstrofee voor Chris Fokker tijd om te verhuizen.

De voornaamste reden van de verhuizing is doorgroei. “Sinds april 2014 begon het planningsproces samen met Martin Huijbrechts van Fiori al en nu mag ik eindelijk als eerste aftrappen in het Falcon-pand”. Na het vertrek van Gustaaf uit het Falcon pand aan de Piushaven is direct aangevangen met de zes weken durende verbouwing.

Undici-Logo

Binnen enkele weken zullen ook de bakkerij “Bikken en Bakken” en restaurant “Eethuis 20” openen. Het totale pand zal rond de zomer openen en onder andere een wijnkoperij, barbier, vintage design, couture hoeden, product design en Scandinavisch design huisvesten.

Het concept van Undici keukens is verder uitgebreid en heeft naast keukens onder andere “kookstudio Bollore”, interieurdesigner “BenchMark”, kunstenaar “Thijs Heijnen” en Tafels van “Oak and Steel” in zijn portefeuille.