Oké Kleding doneert €1,- per gestikt embleem aan Tilburg Tifosi

Heb jij een Tilburg Tifosi embleem besteld? Dan verricht je goed werk! We doneren namelijk €1,- per embleem aan de Tilburgse supportersgroep zodat we kunnen blijven genieten van fantastische sfeeracties. Oké Kleding aan de Broekhovenseweg doet hier nog een schepje bovenop. Als je het Tilburg Tifosi embleem bij hen erop laat naaien, doneren ze ook €1,- per embleem aan Tilburg Tifosi. 

Het naaien van een embleem op je kiel of andere outfit kost €3,- per embleem bij Oké Kleding. Daarvan gaat dus €1,- per embleem naar Tilburg Tifosi. Je vindt Oké Kleding aan de Broekhovenseweg 29 in Tilburg. Meer informatie vind je op Facebook.

Tilburg Tifosi embleem

Na het succes van het Fran Sol embleem vorig jaar, hebben we ook dit jaar een Willem II gerelateerd embleem laten maken. Wij genieten zo van de sfeeracties van Tilburg Tifosi, dat we daar eentje van hebben vereeuwigd op een embleem. De emblemen gaan als warme broodjes over de digitale toonbank. Wil jij er eentje (of meerdere) bestellen? Doe dat dan in onze webshop. 

Het embleem is overigens een strijkembleem. Maar om er zeker van te zijn dat het embleem goed blijft zitten, kun je hem het beste verstevigen met een stikrandje.