Nieuws

oktoberfest tilburg
Let op! Dit artikel is al 1325 dagen oud en wellicht niet meer relevant

Feestbeesten opgelet: het Oktoberfest komt volgende week naar Tilburg

Duitsland, en voornamelijk Beieren, staat in oktober volledig in het teken van het Oktoberfest. Voor degene die geen zin hebben om zo’n 800 kilometer af te leggen naar zuid-Duitsland, hebben we goed nieuws: volgende week komt het Oktoberfest naar Tilburg.

Foto: Corné Hannink

Oktoberfest Tilburg staat bekend als het gaafste Oktoberfest in Noord-Brabant. Al zeven jaar zijn de edities uitverkocht en komen duizenden feestvierders in traditionele Duitse kledij naar het festijn. Ook dit jaar is de Koepelhal in de Spoorzone weer het decor van twee legendarische avonden.

Op vrijdag 6 oktober en zaterdag 7 oktober is het tijd om met je vrienden en vriendinnen te genieten van pullen bier, bratwursten, Duitse schlagers, mannen in lederhosen en vrouwen in dirndl’s. Schaf snel je kaarten aan voor één of beiden avonden voordat het uitverkocht raakt. De kaarten kosten €21,49.

Programma Oktoberfest

Op zowel vrijdag als zaterdag begint het Oktoberfest om 17:00 uur en gaat het bierfestijn tot 23:30 uur door. Verschillende artiesten spelen de hele avond de beste Oktoberfesthits en de Heidi’s zorgen ervoor dat het jou en je vrienden aan niks ontbreekt. Ook qua eten hoef je jezelf geen moment druk te maken. Bijna alle lekkernijen die je kent van onze oosterburen zijn te bestellen en af te halen bij de verschillende eettentjes.

Tafel en toegang winnen voor acht personen

Wij mogen van de organisatie een tafel voor acht personen (dit is inclusief toegang tot het evenement uiteraard) weggeven op vrijdagavond 6 oktober. Het enige wat je moet doen is de prijsvraag op onze website beantwoorden om kans te maken. De winnaars krijgen begin komende week per mail bericht.

Sfeerimpressie

Benieuwd hoe zo’n avondje Oktoberfest eruit ziet? Bekijk dan vooral de fotoalbums op onze website of onderstaande sfeerimpressie.

Reageer op dit bericht