Oktoberfest Tilburg keert terug naar de Spoorzone: kaartverkoop gaat hard

oktoberfest tilburg slider

Haal je lederhosen en dirndl’s maar alvast van zolder want het Oktoberfest keert terug naar de Tilburgse Spoorzone. Twee avonden lang kun je genieten van pullen bier, bratwürsten en schlagers. De kaartverkoop is een tijdje geleden begonnen en gaat hard!

Lijkt het jou tof om dit festijn een keer mee te maken en je te wanen in Oktoberfest sferen zonder helemaal naar Beieren af te moeten reizen? Noteer dan vrijdag 4 oktober en zaterdag 5 oktober alvast in je agenda. Het is ook mogelijk om met je vrienden, familie en/of collega’s aan een tafel te reserveren.

Tafels reserveren

Wanneer je kaarten koopt voor 8 tot 10 personen, worden jullie bij elkaar aan tafel geplaatst. Geef bij de entree van Oktoberfest aan met hoeveel personen je bent en één van de Heidi’s zorgt ervoor dat jullie bij elkaar aan tafel komen.

Maar eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar je zit. De zaal wordt van voor naar achter gevuld en het is overal een gigantisch feest. Wil je vooraan zitten? Kom dan op tijd.

Tickets & praktische info Oktoberfest Tilburg

Tickets zijn te koop op de website en kosten €22,49 per kaart. Het evenement is toegankelijk vanaf 18 jaar. Dan nog wat praktische info:

  • Het Oktoberfest duurt op vrijdag van 18:00 uur tot 23:30 uur en op zaterdag van 17:00 uur tot 23:30 uur
  • Locatie is de Koepelhal (vlakbij het Centraal Station).

Foto’s Oktoberfest

Jaarlijks leggen onze fotografen het Oktoberfest in Tilburg vast. Benieuwd naar de fotoreportages van voorgaande jaren? Check ze op onze website. Alvast een voorproefje? Bekijk dan eens deze sfeerimpressie.