Oliedellen, croliebollen en limoncello-oliebollen: hier koop je de lekkerste oliebollen in Tilburg

Oliebollen Tilburg

It’s the most wonderful time of the year! Wie aan Kerstmis en oud en nieuw denkt, denkt natuurlijk ook aan oliebollen. Maar waar in Tilburg kun je nu terecht voor oliebollen? Wij zochten het voor je uit en zetten de lekkerste plekken om een oliebol te kopen op een rijtje voor je! 

Oliedellen bij De Groene Vlinder

Abio’s oliebollen drive-thru en De Groene Vlinder slaan de handen ineen! Dit betekent dat je op 29, 30 én 31 december terecht kunt voor de lekkerste oliebollen, appelbeignets en veel meer. Wist je al dat je bij de drive-thru ook terecht kunt voor oliedellen? Een oliedel is een oliebol maar dan met stukjes frikandel. Deze móet je geproefd hebben! Daarnaast kun je er ook terecht voor kwarkini’s, Dit kleine hapje is een mini-oliebol op basis van kwark. Ingerold in fijne suiker wat hem extra lekker maakt voor de kinderen!

Limoncello-oliebollen bij Satiata

De limoncello-oliebollen bij Satiata zijn weer terug! In de overheerlijke versgebakken oliebollen zit bakkersroom verwerkt waar de heerlijke likeur van het Tilburgse limoncello merk Pulcinos in zit. Een limoncello-oliebol kost €1,90 per stuk. Ook hebben ze naturel oliebollen voor €1,40 per stuk. Je kunt een bestelling plaatsen door te mailen naar contact@pulcinos.nl. Dan kun je ze op Oudjaarsdag tussen 12:00 – 15:00 uur ophalen bij Satiata in de Nieuwlandstraat.

Croliebollen bij het Tilburgs Winterparadijs

Het was dé trend van 2023: de crompouce. De naam verraadt het al, een crompouce is een combinatie tussen een croissant en een tompouce. Bij het Tilburgs Winterparadijs weten ze daar wel raad mee, want daar hebben ze croliebollen! Zeg nu zelf: dit ziet er toch overheerlijk uit?!

 

IJssalon Intermezzo weer open!

Goed nieuws! op 22, 23 en 24 december én 28, 29 en 30 december is Intermezzo geopend van 12:00 – 18:00 uur! Wij maken je alvast lekker met een greep uit het winterse assortiment van Intermezzo. Zo hebben ze oliebollen, appelbeignets, Luikse wafels, winterbollekes met kaneelsuiker en Berlinerbollen! Naast deze lekkernijen hebben ze bij Intermezzo veel winterse ijssmaken in het assortiment. Denk aan de smaken: kaneel, hazelnoot, cookies vanille, bastogne, strawberry cheesecake en nog veel meer!

Patisserie en verse oliebollen bij Patisserie Walter van Erven

Ook aan het Burgemeester van Mortelplein kun je terecht voor de verrukkelijke oliebollen. Naast oliebollen hebben ze natuurlijk ook heerlijke patisserie! Het assortiment van ze is divers en vol met lekkernijen. Zo hebben ze gebak, taarten, koekjes, zoete en hartige snacks zoutjes en veel meer. Daarnaast houden ze rekening met dieet- en allergiewensen. Zo kan iedereen genieten van de lekkerste gebakjes, taartjes en snacks. Let op: rondom de feestdagen hanteren ze andere openingstijden. Zo zijn ze dit jaar nog op 23 december tussen 08:30 uur en 16:00 uur geopend en op 31 december tussen 09:00 en 14:00 uur.

Verse wafels, macarons en meer bij Dutch Homemade

Wanneer je door de Frederikstraat loopt, zijn de kleurrijke macarons bij Dutch Homemade haast niet te missen. Dutch Homemade staat vooral bekend om de heerlijke macarons, maar je kunt er ook terecht voor lekkere cannoli, chocoladeproducten en natuurlijk verse wafels!

Alles voor de feestdagen

Ben je benieuwd naar alle informatie die je nodig hebt om de feestdagen in Tilburg goed door te komen? Neem dan snel een kijkje op deze pagina!