Olof biedt professionele bijlessen aan voor leden

nierstichting

Vanuit de samenleving wordt de druk om sneller af te studeren steeds groter. Studentenvereniging T.S.C. Sint Olof biedt een unieke mogelijkheid voor haar leden om studiesucces te faciliteren: “Als enige studentenvereniging in Tilburg bieden wij al onze leden gratis professionele bijlessen aan” zegt voorzitter Thijs Geven. Hiermee zorgen we voor professionele begeleiding bij struikelvakken. 

Bijlessen

Met de komst van het leenstelsel wordt studeren en op kamers gaan een grotere stap. Athena Studies biedt bijlessen aan als aanvulling op de colleges. “Wij werken met een team van uitmuntende studenten die het leuk vinden medestudenten te helpen bij hun studie. Normaliter vraag je hier een studievriend of buurman voor, maar nu is dit in professionele vorm georganiseerd,” aldus Tom Reckman, voorzitter van Athena Studies.

Haal meer uit je studie

Naast deze bijlessen worden studenten die in gemeenschappelijke huizen wonen gemotiveerd door huisgenoten om te gaan studeren. Het maken van lange studiedagen wordt minder zwaar omdat je dit met elkaar deelt. Naast studiesucces biedt Olof vele mogelijkheden om iets extra’s uit je studententijd te halen. Leden van Olof ontwikkelen zich bovengemiddeld op persoonlijk vlak en zijn maatschappelijk betrokken. Zo kunnen zij bijvoorbeeld een carrière evenement, een festival of een politiek debat organiseren.