Onbeperkt borrelen & Italiaanse hapjes: papa’s gratis naar ‘RAW du Soleil’ tijdens Vaderdag

raw route du soleil

Eerder schreven we al een artikel met leuke Tilburgse Vaderdagtips. Maar daar willen we er graag eentje aan toevoegen. Alle papa’s kunnen namelijk komende zondag tijdens Vaderdag gratis komen genieten van RAW du Soleil. Dat betekent dat je samen met je vader kunt komen genieten van onbeperkt Italiaanse drankjes en diverse borrelhapjes. Extra fijn: voor je vader hoef je dus niet af te rekenen.

Met het concept RAW du Soleil haalt de horecazaak in de Spoorzone deze zomer meerdere vakantielanden naar Tilburg. De gedachte is immers: nu veel Tilburgers ervoor kiezen om een vakantie naar het buitenland even te skippen, zorgt RAW ervoor dat je toch kan genieten van de sferen van je favoriete vakantieland.

Vorig weekend deed RAW du Soleil Frankrijk aan als bestemming. Dat was een groot succes! Komend weekend staat Italië op het programma.

Reserveren

Lijkt het jou leuk om met je vader te borrelen? Reserveer dan voor de shift van zondag 21 juni om 14:30 uur. Dan hoef je immers niet af te rekenen voor je papa.

Heb je al een Vaderdagcadeau en wil je gezellig met je vrienden en vriendinnen genieten van onbeperkt Italiaanse borrelhapjes en drankjes (bier, wijn en fris)? Op de volgende momenten kun je nog reserveren:

  • Vrijdag 19 juni om 19:30 uur
  • Zaterdag 20 juni om 14:30 uur 19:30 uur
  • Zondag: 21 juni om 14:30 uur (gratis voor vaders)

Goed om te weten: zo’n all-in verzorgde middag of avond kost €44,50 per persoon en duurt 3,5 uur. Ook voor entertainment wordt uiteraard gezorgd.

Reserveren kan door te mailen naar routedusoleil@raw013.nl. Vermeld hierin eventjes het aantal personen waarvoor je wilt reserveren, of je van de Vaderdagactie gebruik wilt maken en of jullie uit dezelfde huishoudens komen. RAW heeft immers ruimte zat om volgens de richtlijnen van het RIVM op anderhalve meter afstand te borrelen.