Online excelleren zonder onpersoonlijk te worden

Voor veel bedrijven is het nog steeds moeilijk om op een slimme, business verhogende manier online actief te zijn. En daarbij ook nog persoonlijk te kunnen blijven. Karen Romme speelt in op dit thema tijdens het Rabo Ondernemerscafé op maandag 24 november aanstaande. Karen Romme is ondernemer en bedenker van Calimeromarketing, een slimme marketingfilosofie voor ondernemers, van zzp tot mkb.

Rabobank Tilburg en omstreken nodigt ondernemers van harte uit om naar het Rabo Ondernemerscafé te komen bij Theaters Tilburg. Aanmelden en het complete programma bekijken kan via www.rabobank.nl/tilburg.

Samen bereik je meer dan alleen
De Rabobank gelooft dat je samen meer bereikt dan alleen. Daarom willen we samen met ondernemers kennis delen en creëren. Het Rabo Ondernemerscafé is hier een voorbeeld van. Daarnaast kiest de Rabobank ieder kwartaal een Rabo Starter van het Kwartaal en heeft de Rabobank speciaal voor ondernemers de Rabo Kennis App ontwikkeld. Hiermee kunnen ondernemers snel en gemakkelijk kennis kunnen opdoen op macro-economisch, land- en sectorniveau. De app is beschikbaar voor iPad, iPhone en Android. Kijk op www.rabobank.nl/kennisapp voor meer informatie.