Onlineveilingmeester.nl neemt nieuwe locatie in Tilburg in gebruik

Deze week neemt Onlineveilingmeester.nl haar nieuwe locatie aan de Kapitein Rondairestraat 17 in Tilburg  in gebruik. Naast vaste veilinglocaties in Groningen, Heerenveen en Westerbork is Tilburg de nieuwe locatie in het zuiden van Nederland waar zowel bedrijf als particulier met regelmaat goederen kunnen komen inbrengen om door Onlineveilingmeester.nl te laten veilen. De eerste inbrengdagen zijn maandag 27 januari en woensdag 29 januari.

Hoe werkt het?
Een overvolle zolder, een stampvolle garage of verzameling waar je niks meer mee doet. Soms is het gewoon nodig van overtollige spullen af te raken. Dat geldt ook voor bedrijven en handelaren. Het inbrengen van goederen op een online veiling is een makkelijke, goedkope en leuke manier om er vanaf te komen. Voor deze online veiling in Tilburg zijn we nu ook op zoek naar kwalitatief goede producten met een minimale opbrengst van €40,-. Producten inbrengen bij Onlineveilingmeester.nl betekent gebruik kunnen maken van groot platform dat Onlineveilingmeester.nl te bieden heeft. Daarnaast besteed Onlineveilingmeester.nl de nodige marketing aan veilingen.

1e 5 kavels gratis
Belangstellenden kunnen hun spullen voor deze veiling inbrengen aan Kapitein Rondairestraat 17 in Tilburg op maandag 27 januari van 10.00 tot 16.00 uur en woensdag 29 januari van 13.00 tot 20.00 uur. Om kennis te laten maken met het veilingprincipe is het inbrengen van de eerste 5 kavels gratis. Stuur voorafgaande aan de inbrengdagen een mail naar inbreng@onlineveilingmeester.nl. De veiling start 7 februari. Onlineveilingmeester.nl organiseert zaterdag 15 februari een kijkdag. De veiling sluit dinsdag 18 februari.

Tot slot
Onlineveilingmeester.nl is een jong en dynamisch bedrijf dat veilingen van roerende & onroerende goederen via internet organiseert. Wij zijn gevestigd in Groningen en actief in heel Nederland. Wekelijks heeft onze website tienduizenden bezoekers. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren een duidelijke positie verworven op de Nederlandse markt voor online veilingen van goederen. Tot onze opdrachtgevers behoren o.a. creatieve ondernemers (groot en detailhandel), banken, curatoren, leasemaatschappijen en overheidsinstellingen. Naast het organiseren van veilingen in opdracht van derden, organiseren we dus ook inbrengveilingen vanuit onze eigen locaties. Nu dus ook in Tilburg.