Ontbijt, brunch en lunch: June vervangt Prins Heerlijk in het Dwaalgebied!

Prins Heerlijk

Nieuws uit de Nieuwlandstraat! Het Brabants Dagblad meldt namelijk dat hier in september een nieuwe ontbijt, brunch en lunchzaak opent: June! Aan het roer staan ondernemers Nina Coumans (die de afgelopen jaren bedrijfsleider was bij Lunchcafé Nieuwland) en Joost van der Bruggen. Het wordt een zaak waar je straks vanaf een uurtje of half 10 tot 5 in de middag kunt genieten van een goede kop koffie, lekker ontbijtje, gezellige brunch of stevige lunch. Daarin staan seizoensproducten en groenten centraal, al is er voor de vlees- en viseter natuurlijk ook genoeg te proeven. 

Daarmee betrekt June één van de mooiere panden in de Tilburgse binnenstad. In januari maakte Prins Heerlijk na jarenlange trouwe dienst bekend in februari de deuren te sluiten. Sindsdien staat het pand leeg. Daar komt dus snel verandering in: na een verbouwing van de zaak hoopt June in september haar deuren te openen.

Ontbijten buiten de deur steeds populairder

Ontbijten buiten de deur wordt steeds populairder. Je ziet het al jaren in de randstad, maar ook in Tilburg steken horecazaken meer en meer in op het ontbijt. Zo serveert Lunchcafé Nieuwland lekkere ontbijtjes, kun je bij Brunchcafé Koppig al vroeg terecht voor een lekker ontbijt, opende afgelopen jaar het ontbijt 30ML haar deuren aan de Oude Markt, haal je zoet én hartig ontbijt bij Buutvrij en werd onlangs bekend dat Lunchroom de Katterug vanaf 1 juli ook inzet op ontbijt.

Daar komt vanaf september dus een nieuwe hotspot bij!

Meer informatie

Hoewel de website nog in ontwikkeling is, vind je hier straks meer informatie over June. Wil je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen? Volg de zaak dan vooral op Instagram.