Tilburgse winkels versieren etalages op winterse wijze: stem op jouw favoriet!

Etalagewedstrijd Tilburg

Wanneer je door de binnenstad loopt, merk je het al: het is Winter in Tilburg! Tijdens Winter in Tilburg transformeert de Tilburgse binnenstad in de maanden december en januari tot een sfeervolle wintertuin. Center of Tilburg heeft namelijk tal van activiteiten, workshops en evenementen georganiseerd. Eén van die activiteiten is de etalagewedstrijd. Tijdens deze wedstrijd versieren ondernemers in de binnenstad hun etalages op de winterse wijze. Benieuwd? Lees snel verder!

Hoe werkt de etalagewedstrijd? Simpel! Bezoek de Tilburgse binnenstad en laat je verrassen door de meest sfeervolle etalages. Springt er voor jou één etalage uit? Dan kun je van 6 tot en met 18 december via deze website stemmen op de winkel met de meest winterse etalage. Op 22 december wordt de winnaar van de publieksprijs bekendgemaakt.

Derde editie etalagewedstrijd

De etalagewedstrijd in Tilburg is ondertussen een traditie in de binnenstad. Ondernemers pakken ieder jaar weer uit om de etalage te versieren. Dat is wel te zien aan de winnaars van de vorige editie. Zo ging VANDEMAKER er vandoor met de publieksprijs. Door een compleet kerstdorp in te richten, wist eigenaresse Suuz de meeste stemmen voor haar te winnen. Sissy Boy ging naar huis met de juryprijs. Met zachte verlichting, lampionnen en grote kerstballen wist Sissy Boy de jury in te palmen.

Vandemaker etalagewedstrijd

De winnende etalage van VANDEMAKER vorig jaar.

Stemmen

Stemmen op jouw favoriete etalage kan via deze pagina van Center of Tilburg. Let op: je kunt maar één keer stemmen op jouw favoriet. Bedenk dus goed welke winkel er volgens jou met de prijs vandoor moet gaan. Stemmen kan van woensdag 6 december tot en met maandag 18 december. Op vrijdag 22 december worden de winnaars van de publieksprijs én de juryprijs bekendgemaakt.

Extra tip

Trommel je vrienden of familie op en kom samen naar de binnenstad. Neem ze mee op sleeptouw en struin de binnenstad door op zoek naar de mooiste etalages. De dag afsluiten? Dat doe je natuurlijk met een warme chocomel of warme Schrobbelèr (met een flinke toef slagroom uiteraard) bij het Tilburgs Winterparadijs!

Over Winter in Tilburg

Vanaf 1 december tot het einde van de kerstvakantie is onze binnenstad gevuld met de leukste winterse festiviteiten. Denk bijvoorbeeld aan het Tilburgs Winterparadijs op de Heuvel of natuurlijk aan de prachtige decoraties in de stad. Er zijn weer tal van activiteiten georganiseerd. Benieuwd wat er allemaal te doen is en wanneer? Wij hebben het voor je op een rijtje gezet in dit artikel!

Meer informatie

Winter in Tilburg is een jaarlijks terugkerend evenement in de binnenstad, mogelijk gemaakt door Center of Tilburg, een samenwerkingsverband tussen Binnenstad Management Tilburg, Ondernemersfonds Binnenstad Tilburg en BIZ Vastgoedeigenaren Kernwinkelgebied. Wil je alles weten over Winter in Tilburg? Check dan de website van Center of Tilburg!