Ontdekstation013 geopend tijdens de carnavalsvakantie met leuke activiteiten voor kids en hun ouders!

ontdekstation013 carnavalsvakantie

Ga jij ook carnaval vieren, maar weet je niet zo goed wat je daarna in je vakantie kunt gaan doen? Ontdekstation013 is open en daar is van alles te doen en te beleven! Kom gezellig met je kids, nichtjes, neefjes of oppaskinderen naar de Spoorzone! Ontdekstation013 is uitermate geschikt als dagje uit! Lees verder. 

Thema ‘Licht’

Ben jij sterk genoeg om licht te breken? Hoe ontstaat een regenboog? En hoe maak je een lamp? Naast een workshop kunnen kinderen vrij op ontdekking gaan in de Maakhoek. En ook volwassenen zijn weer welkom in de ontdekruimtes, dus kom gezellig met je kind(eren) een ochtend of middag meedoen met ons actieve programma. Er staan diverse workshops op het programma. Onder andere het maken van een lamp, en experimenteren met een caleidoscoop.

Openingstijden

Ontdekstation013 is van woensdag 2 maart t/m zondag 6 maart geopend. Je kunt de hele ochtend of middag op ontdekking. Namelijk ’s ochtends van 10:00 – 12:30 uur en ’s middags van 13:30 tot 16:00 uur.

Ouders kunnen kiezen: meedoen met de kinderen, relaxen in de horecahoek of de kinderen overdragen aan de workshopbegeleiders en na 2,5 uur weer komen ophalen.

Meer informatie

Wil je meer weten over het programma? Of wil je kaarten bestellen (op is op). Check dan deze website.

Let op: bij Ontdekstation013 hanteren ze een Pin Only beleid. Je kunt niet met contant geld betalen.