Ontdekstation013: ‘Maak tijdens de kerstvakantie je eigen kerstfilm!’

Deze kerstvakantie kun je bij Ontdekstation013 vrij ontdekken in een winters jasje. In de kerstvakantie kun je stralen in een echte kerstfilm met jezelf in de hoofdrol! Of maak je liever een eigen kerstbal of een lampion? in de kerstvakantie kan het allemaal bij Ontdekstation013.

Ontdekstation013 is het ideale uitje voor kinderen van vier tot veertien jaar. Eerst krijg je een rondleiding in de oude fabriekshal met een mooie geschiedenis. Daarna kan het ontdekken écht beginnen. Je mag helemaal zelf bepalen wat je wilt gaan doen. Of dat nu knutselen, acteren, bouwen, programmeren, draaien, knippen, plakken, vliegen, schroeven of metselen is. Er is van alles te doen!

Activiteiten

Er zijn heel veel activiteiten bij Ontdekstation013. Zo kun je leren wat er allemaal komt kijken bij het bouwen van een huis! Of wil je liever programmeren met high-tech spulletjes? De creatieveling kan met zijn of haar handen aan de slag en maakt de mooiste kunstwerken. Ben jij een echte entertainer? Dan kun jij de hoofdrol spelen in je zelf verzonnen film of maak een podcast met al je vrienden in de studio.

Open in de kerstvakantie

In de kerstvakantie is Ontdekstation013 supervaak open! Zo kun je er terecht van 27 december tot en met 30 december van 13:00 uur tot 17:00 uur en van 2 januari tot en met 6 januari van 13:00 uur tot 17:00 uur. Tickets kun je online bestellen of gewoon aan de deur kopen. Meer informatie over Ontdekstation013 tijdens de kerstvakantie vind je hier!