Ontdekstation013 organiseert leuke zomerworkshops tijdens vakantie

zomerworkshops

Deze zomer heeft Ontdekstation013 leuke zomerworkshops samengesteld in het teken van Experimenteren. Voor alle kinderen vanaf 4 jaar staan er enthousiaste workshopbegeleiders klaar om de kinderen een superleuke ochtend of middag te bezorgen.

Solar en water

Van 11 augustus t/m 27 augustus zijn we geopend in de zomervakantie met ons speciale programma. We starten het programma met een workshop Solar. Zon en licht geven energie en daar ga jij gebruik van maken! Je gaat aan de slag met mini-solarpaneeltjes en dan is het natuurlijk spannend of het echt werkt! Maak je eigen huis, of misschien een auto met echte koplampen! Daarna kom je meer te weten over circulaire economie. Huh? Wat dat is? Dat kom je dus te weten als je komt! We sluiten dit programma af met een spetterende workshop in de watertuin met als thema transport over water. Krijg jij de juiste producten droog aan de overkant?

Plan je bezoek

Ontdekstation013 is tijdens de zomervakantie alleen geopend van 11 augustus tot en met 27 augustus in verband met een verbouwing aan het pand. Het station is altijd geopend van woensdag t/m zondag. Je kunt reserveren voor het hele ochtend- of middagprogramma van 2,5 uur. Het ochtendprogramma is van 10.00 tot 12.30 uur en het middagprogramma van 13.30 tot 16.00 uur.


Volwassenen kunnen helaas de speel- en ontdekruimtes niet betreden. Zij kunnen plaatsnemen in de horecahoek of op het terras. Ook kunnen ze hun kinderen overdragen aan de begeleiders van Ontdekstation013 en ze na 2,5 uur weer komen ophalen.  Op de website kun je meer informatie vinden en je tickets reserveren om deel te nemen aan deze zomerworkshops.