Ontdekstation013 start met een naschoolse activiteit: de Ontdekclub

Ontdekstation013 start vanaf 1 oktober met een naschoolse activiteit: de Ontdekclub. Het doel van de Ontdekclub is nog meer kinderen de kans te geven zelf bezig te zijn met techniek en te ontdekken wat je hier allemaal mee kunt.

Wat is de Ontdekclub

Kinderen kunnen na school nu ook ‘op’ techniek. Dat is nieuw in Tilburg en weer eens wat anders dan sport, muziek of cultuur. Kinderen gaan aan de slag met filmtechniek, maaktechniek en wetenschappelijke principes. Natuurlijk op een manier die past bij hun leeftijd.

Wat gaan ze doen?

De kinderen gaan bijvoorbeeld een brug bouwen, een kettingreactie veroorzaken, een film maken met behulp van een green screen etc. Zo is er 8 weken lang iedere middag een activiteit rondom het thema ‘wetenschap & techniek’. Kinderen vanaf 6 jaar die het leuk vinden om nieuwe dingen uit te proberen, kunnen meedoen.

De Ontdekclub start op 1 oktober en is iedere donderdagmiddag van 15.30 tot 17.00 uur. Het gaat om 8 middagen (1, 8, 15, 29 okt en 5, 12, 19 en 26 nov), totale kosten € 80,-. Er zijn nog plaatsen vrij!

Voor vragen en aanmelden kun je mailen naar info@ontdekstation013.nl.