Ontknoping EK, Formule 1 en meer: sportzomer bij Papa Jim!

Bij Sportsbar Papa Jim kun je deze zomer weer genieten van verschillende soorten sport. Dit allemaal onder het genot van een lekker hapje en drankje! Deze sportzomer bij Papa Jim wordt er eentje voor in de boeken! Lees snel verder.

EK

Het EK is in volle gang, Nederland zit in de kwartfinale en volgens de bookmakers maken we goede kans op de titel. Naast de wedstrijd van Nederland staan er nog veel meer mooie affiches op het programma, bijvoorbeeld Spanje tegen Duitsland en Engeland tegen Zwitserland. Kortom, trommel je voetbalvrienden op en geniet van de ontknoping van het EK. Wil je verzekerd zijn van een plaats binnen? Reserveer dan snel via de website! Alle tafels bezet? Geen probleem, buiten op het terras is meer dan genoeg plek en kun je kijken op de buitenschermen!

De Tour de France

Ook voor de Tour de France kun je terecht bij Papa Jim Sportsbar! Bij Papa Jim hebben ze zelfs een echt wieler biertje, namelijk het blond biertje Kwaremont! De tour vindt plaats van 29 juni tot 21 juli!

Formule 1

De Formule 1 is in volle gang. ‘Onze’ Max stevent af op de winst. Op zondag 7 juli staat de Grand Prix in Engeland op het programma, 21 juli in Hongarije, 28 juli in België en op zondag 25 augustus in Nederland! Zoals altijd wordt het weer gezellig bij Papa Jim!

Over Papa Jim

Bij Sportsbar Papa Jim zijn meer dan dertig tv-schermen waar jij alle soorten sport kunt zien! Bij Papa Jim kun je naast het kijken van verschillende sporten ook genieten van verschillende burgers. Zo is er bij Papa Jim een Homerunburger met een lekkere beefburger en burgersaus erop. Ook hebben ze een Penaltyburger, een kipburger die overigens ook in een vega-variant te bestellen is!

Meer info

Voor meer informatie, kun je kijken op de site en socials van Papa Jim!