Ontmoet zorgverleners bij Resto VanHarte Tilburg

In de eerste week van februari organiseert Resto VanHarte samen met VELO (Verenigde EersteLijns Organisaties) de ‘Landelijke Week van de Beste Zorg in de Buurt’. Donderdag 6 februari zijn zorgverleners aanwezig in het Resto en kan iedereen vragen stellen en meedenken over wat goede zorg in de buurt moet zijn. Resto VanHarte is het buurtrestaurant voor jong en oud met lekkere, gezonde maaltijden voor weinig geld. Dé plek om buurtgenoten en wijkorganisaties te leren kennen.

Zorgverleners in gesprek met Restobezoekers

Alle Resto’s VanHarte doen mee aan de ‘Landelijke Week van de Beste Zorg in buurt’. In elk Resto zijn eerstelijnszorgverleners aanwezig zoals een huisarts, tandarts, fysiotherapeut, apotheker, verloskundige, psycholoog of verpleegkundige die met de bezoekers van gedachten wisselen over wat goede zorg in de buurt inhoudt. Zo leren hulpverleners en wijkbewoners elkaar kennen. Een team van eerstelijnszorgverleners is donderdag 6 februari aanwezig in Resto VanHarte Tilburg.

‘Het Beste Recept’ voor goede buurtzorg

Op deze avond helpen enkele kinderen van basisschool Antares met koken en serveren van de maaltijd. Hun schoolvrienden en –vriendinnen zijn samen met hun ouders/verzorgers van harte uitgenodigd. Tijdens de maaltijd introduceren de zorgverleners zich aan alle gasten. Vervolgens gaan de eerstelijnszorgverleners hierover in gesprek met de Resto VanHartegasten. Hoe wordt zorg nog toegankelijker en herkenbaarder? En wie moet samenwerken met wie? Wil je deze leerzame avond niet missen? Reserveer dan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 op maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 12.30 uur (50 ct/min).

Iedereen is van harte welkom bij Resto VanHarte

Ben je donderdag 6 februari verhinderd? Kom dan een andere avond langs bij Resto VanHarte en eet mee. Je bent iedere donderdag van harte welkom in Resto VanHarte Tilburg, Sabelhof 12.

Over Resto VanHarte

Resto VanHarte is het gezellige buurtrestaurant voor jong en oud. Bij Resto VanHarte staat een lekkere, gezonde maaltijd op het menu voor weinig geld. Tegelijkertijd kun je bijpraten met buurtgenoten en ontmoet je allerlei mensen uit de wijk. Regelmatig schuift er een buurtprofessional aan, zoals de wijkagent, en geven wijkorganisaties uitleg. Ook worden er speciale thema-avonden georganiseerd. Resto VanHarte biedt vrijwilligers en stagiairs kansen om aan het werk te gaan.