Ontwerp een Benkske ‘om te kussen’ voor Stadsplein Forum

Wie ontwerpt die bank ‘om te kussen’? Zo worden Tilburgse kinderen tussen de 8 en 12 jaar oud opgeroepen hun creativiteit in te zetten voor het markante, nieuwe plein dat de Reeshof binnenkort rijk is. Want een plein om verliefd op te worden verdient social sofas om te kussen.

De ontwikkelaars van Stadsplein Forum, Van der Weegen Bouwontwikkeling en WonenBreburg organiseren de ontwerpactie. Aline Zwierstra, directeur Vastgoed, WonenBreburg: “Tijdens de komende vakantieperiode, hebben uw (klein)kinderen alle tijd om hun kunsten te tonen. Laat ze weten dat hun ontwerp dadelijk in de Reeshof kan worden vereeuwigd. We kunnen niet wachten tot de eerste mooie ontwerpen bij ons binnenkomen.”

Op zondagmiddag 21 september 2014 is het Open Dag bij Stadsplein Forum en maakt Karin Bruers, initiatiefneemster van de social sofa’s en cabaretière, bekend wiens ontwerpen in mozaïek op de benkskes komen en in de prijzen vallen.
 
Hoe doen kinderen mee?
Kinderen kunnen hun ontwerp tot 1 september 2014 mailen naar info@stadspleinforum.nl. Uit alle inzendingen worden 2 winnaars gekozen. Alle ontwerpen worden op de www.facebook.nl/stadspleinforum geplaatst. Het ontwerp met de meeste likes op Facebook wint. De andere winnaar wordt door een professionele vakjury gekozen!

Ouders, vrienden, familie, opa’s en oma’s kunnen hun favoriete ontwerp liken op www.facebook.nl/stadspleinforum. Ga voor meer informatie naar: www.stadspleinforum.nl/ontwerpactie. De ontwerpbladen kunnen op diverse plekken in de wijk worden verkregen, een van de 2 WonenBreburg-huismeesterkantoren in de Reeshof (Berkenrodelaan 9 of Obdamstraat 15-a , Bibliopunt Grote Beemd, Factorium en diverse Tilburgse BSO’s.

Banner_breburg_ontwerpactie

Aline Zwierstra, directeur Vastgoed WonenBreburg: “De social sofa’s geven niet alleen letterlijk kleur aan de wijk. Zoals Karin Bruers het eerder mooi verwoordde ‘Ze blazen het ’buurten’ nieuw leven in en bieden mensen een moment om een sociale frisse neus te halen’. Op het nieuwe plein, kunnen nieuwe bewoners elkaar op de sofa’s ontmoeten en leren kennen.”

Forum_Reeshof_24-10-2011_Still_0018_lowres