Ontwerp het stadsembleem van Kruikenstad 2024!

Tijdens Et Sebiet is het carnavalsmotto van 2024 bekend gemaakt: Maawe meude mèèrege. Elke Kruik of Kruikin kan zijn of haar ontwerp van het nieuwe stadsembleem insturen. Wie weet ontwerp jij het nieuwe stadsembleem. Lees snel verder! 

Het motto is bedacht door Roel de Jong, hij deed mee aan de mottowedstrijd van Carnavalsstichting Tilburg. “In een wereld vol zorgen en geklaag, doen we dat vandaag eens even niet. Bewaar het maar voor morgen!”, aldus Roel.

Ontwerpwedstrijd

Het motto gaat hand in hand met het stadsembleem. Alle Kruiken en Kruikinnen dragen dat gedurende het carnavalsseizoen met trots! Carnavalsstichting Tilburg biedt iedereen de mogelijkheid dit embleem te ontwerpen. Vanaf nu kunnen creatieveling met een groen-oranje hart weer een ontwerp insturen. De winnaar krijgt een prachtig aandenken en uiteraard eeuwige roem.

Ontwerp insturen

Het ontwerp kan ingestuurd worden tot en met 31 mei 2023 via de site van Carnavalsstichting Tilburg. Iedereen kan meedoen. Dus ben je creatief en heb je een groen-oranje hart? Doe mee aan de emblemenwedstrijd.

Terugblik

Tijdens carnaval zijn onze fotografen druk bezig geweest met foto’s maken. Ben je al een beetje uitgebrakt en wil je lekker nagenieten van het prachtige carnavalsseizoen? Check dan snel onze fotoboeken .