Onze Doris op pad: hoe pakt de horeca anderhalve meter aan bij slecht weer? (VIDEO)

slecht weer

Zul je altijd zien: mag de horeca weer open, stort de regen na drie dagen lekker weer met bakken uit de hemel. Niet ideaal aangezien horecazaken maximaal dertig gasten mogen ontvangen. Toch zijn verschillende horecaondernemers creatief geweest.

Onze Doris nam bewapend met regenjas, paraplu, microfoon en cameraman een kijkje bij een aantal horecazaken. En dat levert leuke gesprekken op. Zo heeft Stadsbrouwerij013 net een compleet verwarmd en overdekt terras geopend, zit je bij RAK fantastisch binnen bij slecht weer, heb je bij Doloris nog steeds het mooiste uitzicht over de stad en zijn de bij RAW creatief met een telraam. Kijk maar mee.

Blijf onze Instagram in de gaten houden

Wil jij komende weken op de hoogte blijven van alles wat er leeft en speelt rondom de horeca in Tilburg. Waar je moet zijn voor een lekkere borrel of waar er nog plek vrij is voor een lunch of diner? Volg ons dan op Instagram en de updates komen vanzelf naar je toe!

PS. Hebben jullie onze video van vorige week al gezien? Toen nam Doris een kijkje bij een aantal horecazaken om te kijken hoe zij hun terrassen hadden voorbereid op de heropening.